Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde işte cevabı en çok merak edilen sorunun yanıtı!

Gönül Dağı dizisinde işte cevabı en çok merak edilen sorunun yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde bir aşk bitip, yenisi mi başlayacak? Cumartesi akşamları yayınlanan ve sezonun en iyi reytingleri elde eden dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı’nda aşk konusu dikkat çekiyor.

Dizinin başından bu yana Ramazan karakterinin Asuman’a olan büyük aşkını izliyoruz. Ancak onların aşkının önüne engeller çıkıyor. Asuman’ı istemeye geliyorlar ve Ramazan büyük çaresizlik yaşıyor. Bu arada Ramazan ile Asya arasında da yakınlaşma başlıyor… Tabii ki Ramazan için bu yakınlaşmanın aşkla bir ilgisi yok.

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar ikilisi Ramazan ve Asuman karakterlerini başarıyla canlandırıyor. Hikayenin yeni döneminde ise Asya karakteri ise Buse Orcan etkili bir giriş yaptı. Ailesinden şiddet gören ve yeni sosyalleşmeye başlayan Asya’nın Ramazan’a karşı hisleri güçleniyor.

Gönül Dağı dizisinde işte cevabı en çok merak edilen sorunun yanıtı! 8

Ramazan’a aşık olma yolunda ilerleyen Asya, istediği karşılığı bulabilecek mi? Ramazan ile Asuman ayrılacak mı? Dizide yeni bir aşk mı yaşanacak? İşte bu soruların yanıtlarını hayranlar çok merak ediyor.

Buse Orcan, Asya’nın bundan sonra hikayedeki gidişatına yönelik bazı bilgiler verdi. Genç oyuncu daha yeni katıldığı ekibe hemen alıştı ve yoğun bir temponun içine girdi.

Bu süreçte Asya karakterinde başarısıyla da dikkat çeken Buse Orcan, hikayenin aşk tarafında neler olacağına dair şu bilgileri verdi:

“Asya, senelerce hiç dışarı çıkamadan, insanları tanıyamadan yaşadığı için birinden bu şekilde değer görünce, ilk defa birisi onun haklarını savununca Ramazan’a istemsizce duygular beslemeye başladı. En başta birbirlerini istemezken sonrasında Asya’nın son derece masum ve saf duygularla, kimseye zararı olmadan sevgi beslediğini görüyoruz; aslında hissettiği duygunun ne olduğunu kendi de tanımlayamıyor. İkisi için önümüzdeki günler hakkında net bir şey söylemek çok zor, Asya’nın da kendine itiraf etmekte zorlanacağı, farkında olmadan kapılacağı bir durum bu…”

Gönül Dağı dizisinde işte cevabı en çok merak edilen sorunun yanıtı! 9

Buse Orcan da senaryonun tam olarak nasıl ilerleyeceğini bilmiyor ama en azından Asya’nın yaşadığı duyguyu tarif etmedeki zorluğuna dikkat çekiyor. Asya için bu geçici bir heves olabilir.

İzleyicilerin de beklediği gibi Asuman ile Ramazan yeniden hikayede birleşebilir. Asya ise şimdilik bu hikayenin mazlum tarafında ve aşkı bile tarif edemeyecek noktada… Hikayede yeni bir aşk başlatılması için henüz uygun bir ortam yok.