Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde kimse beklemiyordu, bu ayrılık kararı kötü oldu!

Gönül Dağı dizisinde kimse beklemiyordu, bu ayrılık kararı kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, izleyicilerin yüreklerine o kadar işledi ki, her hafta milyonlarca kişi yeni bölümü izlemezse bir eksiklik hissedecek. TRT1 ekranında reytinglere bakılır ise kanalın en başarılı projesi olarak yoluna devam eden Gönül Dağı, Kuruluş Osman ile birlikte de sezon en iyi reytinglerini elde edebilen yapımlarından birisi konumuna geldi.

Berk Atan ile Gülsim Ali Alhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin son döneminde dramın hikayenin üzerine çöktüğünü gördük. Eskiye oranla daha az eğlenceli sahnesi bulunan ve bazı karakterlerin de fazlasıyla öne çıkartıldığı Gönül Dağı dizisinde iki önemli mesele var.

Bu meselelerden birisi Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer karakterinin akıbeti. Zahide ile aşka kavuşan ama hastalık ile boğuşan Sefer, ameliyattan çıktı. Karakterin ayrılma ihtimali izleyicileri rahatsız etmişti ama 55. bölüm fragmanında Sefer’in ölmediği anlaşıldı. Bu durum birçok dizi hayranının içini rahatlattı.

Gönül Dağı dizisinde kimse beklemiyordu, bu ayrılık kararı kötü oldu! 7

Ancak beklenmedik bir ayrılık var ki, bir aşkın da bitmesi anlamına gelebilir… Ramazan bir türlü aşkı olan Asuman’a kavuşamadı. Araya engeller girdi, artık onların hikayesi daha da dram haline geldi… Asuman da tayinini istedi ve babasına bunu açıkladı.

Hazal Çağlar’ın başarıyla canlandırdığı Asuman karakterinin kasabadan ayrılma ihtimali belirdi. Bu ayrılık zamansız ve Ramazan hayranlarının da yüreklerini yakacak kadar sert bir durum olur..

Tabii ki senaristler heyecan yükseltmek için ayrılık görüntüsü verip, sonradan vazgeçebilir. Bunu dizide zaman zaman gördük. Gönül Dağı dizisinin 55. yeni bölümünde iki önemli mesele var ve nasıl çözümleneceği de şimdiden merak konusu oldu.