Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde kimsenin beklemediği sürpriz gerçekleşti!

Gönül Dağı dizisinde kimsenin beklemediği sürpriz gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisine yeni katılan Buse Orcan, Asya karakterine hayat veriyor. Asya ile Ramazan arasında bir yakınlaşma yaşanınca da izleyiciler yeni bir aşk ihtimalinden bahsetmeye başlamıştı. Ancak senaristler beklenmedik bir adım atarak herkesi şaşırtmayı başardı.

Gönül Dağı dizisinin 43. bölümü 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlandı ve ortaya çok duygusal sahneler çıktı. Uzun süredir Ramazan ile Asuman ayrılığının nasıl çözüleceğini merakla bekleyenler, Asya’nın araya girmesi ile onların kavuştuğuna şahit oldu.

Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu’nun başarıyla canlandırdıkları Asuman ile Ramazan buluşması da 43. bölümün final sahnesinde çok güzel bir türkü eşliğinde sunuldu. Bu sezon elde edilen en yüksek reytingleri hem de tüm kategorilerde sağlayan Gönül Dağı dizisi yine çok etkileyici bir sahne ile izleyicilerini meraklandırdı.

Gönül Dağı dizisinde kimsenin beklemediği sürpriz gerçekleşti! 7

Senaristlerin Asya karakterini aşkı tatmaya çalışan birisi olarak sundu ve Ramazan ile de buluşturarak bir heyecan yarattı. Tabii ki dizi hayranları böyle bir duruma baştan karşı. Asuman ile Ramazan birleşmesini Asya’nın yapması da bu karakterin izleyici tarafından daha çok sevilmesini sağladı.

Gönül Dağı dizisinin 18 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 44. bölümünde Asuman ve Ramazan sahnelerini izleyiciler heyecanla bekliyor.

Her bölüm hem ağlatan hem güldüren hem hüzünlendiren hem de duygulandıran bir Gönül Dağı performansı görüyoruz. Tüm ekip başarıyla işlerini yapıyor ve farklı duyguları izleyicilere taşıyan dizinin her sahnesi de sevenleri tarafından büyük bir dikkatle izleniyor.