Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Ramazan kırmızı çizgimiz!

Gönül Dağı dizisinde Ramazan kırmızı çizgimiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamlarının en sevilen yapımı olmayı kısa sürede başardı. Buram buram Anadolu kokan bir dizi olması, başrol oyuncuları gibi yan karakterlerin de hikayede güçlü bir şekilde varlık sergilemesi, oyuncu-karakter ilişkisinin de çok güçlü bir şekilde kurgulanması, dizinin şimdiye kadar sergilediği başarının da ana nedenlerini oluşturuyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide çok tecrübeli isimler de bulunuyor. Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan gibi güçlü karakter oyuncuları diziye ayrı bir hava katıyor. Ayrıca genç oyuncular da çok iyi performanslara imzalarını atıyor.

Ramazan karakterinde Cihat Süvarioğlu, Veysel olarak izlediğimiz Semih Ertürk, Cemile’ye hayat veren Nazlı Pınar Kaya karakterlerini çok iyi yansıtan isimler olarak dikkatleri çekiyor.

Gönül Dağı dizisi hayranları duygusal sahnelerin biraz fazla yer almasından zaman zaman sıkılabiliyor. İşte bu anlarda da Ramazan karakteri devreye giriyor. Cihat Süvarioğlu’nun müthiş bir canlandırma ile sahnelediği karakter adeta izleyiciler için kırmızı çizgi…

Sosyal medyada birçok yorumda “Ramazan kırmızı çizgimiz” sözünü görebilirsiniz. Gerçekten de izleyiciler bu karaktere adeta bayıldı. Ramazan’ın saf, tertemiz kalbi ve çoğu zaman kendisini sıkıntıya sokan tavırları, komiklikleri ve konuşmaları izleyicilerin en eğlendiği anları oluşturuyor.

Ramazan’ın güçlü bir sevgi beslediği Asuman karakteri ile olan duygusal sahneleri bile izleyicide bir gülümseme havası estiriyor. Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterinin her sahnesini ekran başında heyecanla bekleyen milyonlar var.

Sosyal medyada da Süvarioğlu ile ilgili birçok güzel yorum görebilirsiniz. “Ramazan bu güne kadar nasıl keşfedilmemiş anlamıyorum harika bir oyuncu. Yolun hep açık olsun Cihat Süvarioğlu” diye yorum bırakanlar çok fazla…

Asuman ve Ramazan sahnelerinin daha çok olmasını arzu eden izleyiciler, “Ramazan kırmızı çizgimiz ona göre senaristler” diye de göndermede bulunmayı ihmal etmiyor.