Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde şahane olan sadece reytingler değil, resmin gerçeği daha büyük!

Gönül Dağı dizisinde şahane olan sadece reytingler değil, resmin gerçeği daha büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi öyle başarılı reytingler elde ediyor ki, üçüncü sezonda da rakiplerinin bir hayli önünde yer almayı başardı. Çift haneli reytingler elde edebilen bu sezon yegane dizi olan Gönül Dağı, çok sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağladı.

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmekle kalmıyor, sosyal medyada da yüz binlerce paylaşım ile büyük bir etkileşim oluşturmayı her hafta başarıyor. Dizinin hikayesini beğenenler, oyuncuların duygu geçişlerinde çok başarılı olduklarını belirten birçok yorum paylaşıyor.

Gönül Dağı dizisi farklı duyguları hissedebileceğiniz ve Anadolu insanını tasvir eden bir yapım olması ile fazlasıyla öne çıktı. Hem dram hem aşk hem komedi öğelerini iç içe barındıran dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediyor. Dizi hayranlarına göre ise Gönül Dağı, sadece hikayesi ve başarılı gelen reyting ile sosyal medya sonuçlarıyla değil, setteki ortamıyla da bambaşka bir proje.

Zaman zaman sette yaşananların paylaşıldığı kamera arkası görüntüsü de dizinin setinde ne kadar eğlenceli bir ortam olduğunu, set ekibinin ne kadar yoğun çalıştığını ama bu yoğunluk arasında oyuncuların ne kadar neşeli bir şekilde işlerine devam ettiğini görebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinin sırrı da işte tam da burada. Görüntüleri izleyenler, sette gördükleri samimiyeti ekran başında hikayelerin anlatımında da hissediyor. Yani dizideki bu samimiyet olgsu setten ekrana yansıyor. İşte başarının temel nedeni de bu… Dizi hayranları Gönül Dağı’na inanıyor ve büyük bir destek sunuyor. Oyuncular da bu büyük desteğin ve inancın karşılığı olan sorumluluklarını başarıyla yerine getiriyor.

Gönül Dağı dizisinin kamera arkasındaki görüntülerde ekip ruhunu hissedebilirsiniz. İşte bu ekip ruhu da başarının anahtarı ve görülmesi gereken asıl büyük resmi oluşturuyor.

Ekip ruhu ile işe başlayan ve sonuç alan Gönül Dağı dizisinin sektördeki tüm yapımlara bu noktada örnek olduğunu da söylemek gerekiyor.

Hem samimiyet hem ekip ruhu hem de özverili çalışma ile üçüncü sezonda da başarıyla devam eden bir dizi gerçeği Gönül Dağı ile sektöre adeta ışık tutuyor.