Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in ayrılmasından sonra Serkan Kuru büyük eksikliği tamamladı!

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in ayrılmasından sonra Serkan Kuru büyük eksikliği tamamladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi başarılı ve istikrarlı bir yapım olarak göze çarpıyor. Ramazan ayı ile birlikte birçok dizide yaşanan reyting düşüşünü 59. bölümü ile hisseden Gönül Dağı, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı ise başardı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinde, hikayenin yeni çiftini de izleyiciler çok beğendi. Dizinin ilk sezonunda kalbinde aşk çarpıntıları yaşayan Elif karakterinde Zümre Meğreli çok başarılı bir iş ortaya çıkarmıştı. İlk dizisinde büyük dikkat çeken Zümre Meğreli, Utku Ateş ile partner olmuştu. Elif ile Serdar aşkı ise yarım kaldı. Çünkü Utku Ateş, farklı projeler için diziden ayrıldı. Senarist ise yaralı Elif’in yüreğini babasının onu bir kez daha terk etmesi ile iyice yaktı…

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş'in ayrılmasından sonra Serkan Kuru büyük eksikliği tamamladı! 1

Hem Serdar’dan hem de babası Arif’ten darbeler yiyen Elif’i ayağa kaldıran isim ise Doktor Kenan oldu… Elif ile Kenan aşkının başladığı ise 59. bölümdeki hoş sahnelerle ilan edildi. Gönül Dağı dizisinin 60. bölümünde Kenan ile Elif sahnesi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

9 Nisan’da yayınlanan 59. bölümde ikilinin sahnelerini çok beğenen dizi hayranları, hem diyalogların hem de sahnede kullanılan müziğin çok etkileyici olduğundan bahsediyor. Zümre Meğreli ile Serkan Kuru ikilisini birbirine çok yakıştıran Gönül Dağı hayranları, yeni dizi çiftini sosyal medya paylaşımları ile kutladı.

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş'in ayrılmasından sonra Serkan Kuru büyük eksikliği tamamladı! 2

Kenan karakteri, Serdar’ın aksine aşkının arkasında tüm kararlılığı ile durdu. İşte bu durum da dizinin hayranlarını mest etmeye yetti. Bir izleyici şu yorumuyla ekran başındakilerin neler hissettiğini anlatıyor: “Biz sonunda olduk. Kenan tüm kararlılığı ile sevdasının arkasında durarak, Elif’i kendisine inandırdı. O kadar güzel sözler ki, hangi birin söyleyeyim. Birlikte çok güzel günler olacak. Artık eksik olan şey tamamlandı.”

16 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin 60. bölümünde bu ikilinin aşka doğru koşarak ilerlediğini göreceksiniz.