Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde yapılan hırsızlık ve büyük bir sürpriz!

Gönül Dağı dizisinde yapılan hırsızlık ve büyük bir sürpriz!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 8. yeni bölümü 12 Aralık akşamı yayınlanacak. Dizinin bu bölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı. Uçağı kim çaldı?..
Asuman’dan Ramazan’a büyük sürpriz…

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve izleyicilerin ilgi odağı olan dizisi Gönül Dağı sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor… Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’nın 12 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

“Uçağın çalınması sadece Taner ve amcaoğullarını değil, tüm kasabayı derinden üzmüştür. Tüm kasabalı elbirliğiyle uçağı aramaya koyulurken herkesin aklında tek bir soru vardır: Uçağı kim çaldı?

Dilek’e henüz duygularını açamayan Taner, bu sefer kararlı bir şekilde aşkını ilan etmeye karar verir. Dilek’in buna cevabı ne olacaktır?

Veysel ile Cemile’nin evliliklerinde aldığı karar nedir? Asuman’ın Ramazan’a kendini affettirebilmek için yapacağı büyük sürpriz ne olacaktır? Ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına şahit olan Zahide ne yapacaktır?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı 12 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de