Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde yaşanan Gülsim Ali İlhan ayrılığının acısı yeni çıkıyor!

Gönül Dağı dizisinde yaşanan Gülsim Ali İlhan ayrılığının acısı yeni çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi cumartesi akşamları yine milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. son dönemde dizinin hikayesine yönelik olarak yapılan eleştiriler de bitmek bilmiyor. Taner karakterinde izlediğimiz Berk Atan, ilk iki sezonda başrolü Dilek olarak izlediğimiz Gülsim Ali İlhan ile paylaştı. İkilinin ekrandaki uyumu ve rollerinin naifliği de milyonlarca izleyiciye bu diziyi sevdirdi.

Gönül Dağı hem konsepti hem hikayesi hem oyuncuların başarılı performansları ve Anadolu insanını anlatan yönleri ile çok sevildi. Müziklerinden çekimlerin yapıldığı Sivrihisar’ın güzelliklerine kadar birçok izleyici bu yapıma kendisini kaptırdı.

Üçüncü sezonunda dahi en çok izlenen ve en iyi reytingleri alan bir proje olarak Gönül Dağı başarısını sürdürüyor. Ancak hikayenin geldiği nokta ise birçok kişiyi rahatsız ediyor. Artık izleyiciler dizinin hikaye noktasında zayıfladığı düşüncesine sahip ve eleştiriler de artarak sürüyor.

Dizinin ikinci sezon finalinden sonra hikayeden ayrılan Gülsim Ali İlhan’ın gidişinin acı etkileri daha yeni yeni kendisini gösteriyor. Aslında Dilek karakterinin hikaye içinde bir birleştirici olduğu, senaryonun yazımında daha güçlü sahnelerin bu karakter sayesinde oluştuğu yeni anlaşılıyor.

Gönül Dağı dizisinde yaşanan Gülsim Ali İlhan ayrılığının acısı yeni çıkıyor! 7

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra geçtiğimiz haftadan bu yana Al Sancak isimli projeyle yeniden TRT1 ekranında hayranlarının karşısına çıktı.

Bu sefer ajan olarak izlediğimiz ve bambaşka bir kadın karakterini canlandıran oyuncu, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdiği için durumdan çok memnun. Al Sancak dizisinin senaryosu ve çekim kalitesi de beğenildi ve çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde ise Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının ardından yerinin doldurulmadığı ve hikaye noktasında zayıfladığı ve senaristlerin yeni bir süreç başlatmaz ise de izleyicilerin yavaş yavaş diziden kopmaya başlayacaklarının işaretleri geliyor.