Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde yine ayrılık mı var, sevilen karakter gidecek mi?

Gönül Dağı dizisinde yine ayrılık mı var, sevilen karakter gidecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanıyor… Dizinin son dönemde dram sahneleri ile izleyicileri bir hayli hüzne boğduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Eğlenceli sahneleri azalan ama dramın daha da artırılarak devam eden hikaye, milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor.

Sezonun en iyi reytingleri elde eden ikinci dizisi olan Gönül Dağı, başarılı oyunculuk performanslarına da sahne oluyor. Dizinin başından bu yana hikayede öne çıkan Sefer karakterinin yeni bölümde yaşayacakları ise herkesi üzecek. Minibüsçü Sefer karakterini canlandıran isim Ferdi Sancar… İlk sezonda Sefer’in Zahide’ye olan aşkı ve onu kazanmak için yaptığı fedakarlıklar izleyicileri çok etkilemişti.

Sefer, Gönül Dağı hayranlarının en sevdiği karakterlerden birisi ve yeni bölümde başına gelecekler herkesi üzecek. Minibüsünün içinde, araç hareket halindeyken bir anda direksiyona yığılan Sefer’in sağlık sorunları var. Karakterin diziden ayrılma ihtimali de birçok izleyiciyi mutsuz etti.

26 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 53. bölümü merakla ve biraz da kaygı ile bekleniyor… Sefer’in durumu iyice kötüleşmektedir. Son yaşadığı talihsiz olay, Zahide’nin endişelenmesine sebep olur. Sefer ve Zahide’yi bekleyen gelişme ne olacaktır?

Gönül Dağı 53. bölümde hikayeden bir ayrılık mı yaşanacak, Sefer karakteri artık dizide olmayacak mı? Bu sorunun yanıtını ancak yeni bölüm yayınlandığında öğrenebileceksiniz.