Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Zümre Meğreli’nin talihsizliğini Serkan Kuru düzeltti!

Gönül Dağı dizisinde Zümre Meğreli’nin talihsizliğini Serkan Kuru düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisiyle birlikte Elif karakterini canlandıran Zümre Meğreli de ilk projesinde öne çıkmayı başaran isimler arasına katıldı. Genç oyuncu, dizinin ilk sezonunda Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş ile partner oldu. Ancak Serdar ile Elif’in sahneleri hem azdı hem de Utku Ateş daha iyi teklifler aldığı için Gönül Dağı dizisinden ayrıldı.

Senaristler ise Elif karakterinin terk edilmesinin hüznünü güçlü şekilde yansıtarak hikayeyi toparladı. Ancak Zümre Meğreli ilk sezonda yeterince fazla süre alamadı. Yani kendisini göstermesi için verilen şans azdı…

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda hikayeye Doktor Kenan karakteri ile Serkan Kuru katıldı… Bu değişiklik ile birlikte Elif karakterinin hikayedeki konumu da değişmeye başladı.

İkinci sezon içinde birçok kez Elif karakteri senarist tarafından öne çıkartıldı ve Zümre Meğreli de ilk sezonda yaşadığı az görünme şanssızlığını kırdı… Tabii ki bunun altında Serkan Kuru’nun canlandırdığı Kenan karakteri ile Elif’in yakınlaşması vardı.

Gönül Dağı dizisinde Zümre Meğreli'nin talihsizliğini Serkan Kuru düzeltti! 7

Bu sefer aşkını bulan Elif karakterinin Gönül Dağı dizisinde daha etkili hale gelmesi Zümre Meğreli’nin popülerliği açısından çok olumlu bir gelişme oldu… Serkan Kuru ile Zümre Meğreli ikilisinin iyi bir uyum yakalaması ve izleyicilerin de bu dizi çiftini beğenmesi sosyal medyada çok fazla konuşulmalarına neden oldu.

Yapım ekibine hitaben mesaj yollayan dizi hayranları, “Her halleri çok güzel, harika bir ikililer, kimyaları beni benden alıyor” gibi yorumlar yapıyor.

İzleyicileri ekrana çekmeyi başaran Kenan ve Elif karakterleri, sosyal medyada öne çıktıkça senaristler üçüncü sezonda bu çifti daha fazla öne çıkartacaktır.

Utku Ateş’ten sonra Serkan Kuru’nun partner olması ile birlikte Zümre Meğreli için de kariyerinde kendisini daha çok gösterebileceği bir dönem başlamış oldu.