Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisindeki düğün sahnesi unutulmaz anlar yaşattı!

Gönül Dağı dizisindeki düğün sahnesi unutulmaz anlar yaşattı!

tarafından ker_def

TRT 1’in 17 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelen ve AB, ABC1’de en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle olduğu kadar birbirinden komik ve eğlenceli bölümleriyle de ilgi çekti. Masalları, efsaneleri, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve görenekleri hatırlatan görüntüleriyle ekranlarda Anadolu rüzgarları estiren Gönül Dağı, ilk bölümdeki düğün sahnesiyle izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Dizinin birinci bölümünde en çok ilgi çeken sahne ise, Muammer ve ekibi tarafından köy meydanında organize edilen düğünde, Taner’in yeni icadlarından biri olan gelinin oturduğu koltuğuyla birlikte havaya uçurulmasıydı.

Gelin köy meydanına geldiğinde bir melek gibi havalara süzüldü… Ancak orada kaldı… Zira organizatör mucitlerin sürprizi, teknik bir aksaklığın kurbanı olmuştu… Gelin havada kaldı… Gelinin ve damatın çığlıklar attığı izleyenlerin alkışlarla çınlattığı köy düğünü sahnesi Gönül Dağı izleyicilerinin de ilgi odağı oldu. İzleyiciler, bu sahneyle ilgili beğenilerini, sosyal medyada dile getirdiler.

Gönül Dağı dizisindeki düğün sahnesi unutulmaz anlar yaşattı! 7

Düğüncülerin misafirleri coşturduğu, gelinin havalara uçtuğu sahnelerde, Gönül Dağı ekibine, ünlü yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval eşlik etti. Ülkemizin birçok yerinde gerçekleştirdiği ilginç paraşüt atlamaları ile tanınan Hasan Kaval, deneyimlerini Gönül Dağı ekibine aktardı ve bu heyecanlı sahnelerde onlara destek oldu.

“Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

Gönül Dağı’nda gelinin havaya uçurulduğu sahne görüntüleri ise ekte:

Gönül Dağı’nın yine ilgi odağı olacak, 24 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanacak 2. Bölüm tanıtımının linki ise şöyle: