Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinden ayrılan karakter geri dönüyor!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan karakter geri dönüyor!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları izleyicileri kendisine bağlamayı sürdürürken, son haftalarda göremediğimiz Meryem karakterinin geri dönüşüne tanıklık edeceksiniz. 21 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 64. bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Gelecek hafta Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ayrılacağının ortaya çıkması hayraları bir hayli üzmüştü. Ancak Sevilay Gültekin’in canlandırdığı Meryem karakterinin hikayeye geri dönüşü ise sevindirecek.

Özellikle de Hüseyin Sevimli’nin canlandırdığı Rıfat karakterinin yaşadığı bunalım düşünülür ise, senaristlerin Meryem’i hikayeye geri getirerek yeni bir heyecan yaşatmaya çalıştığını söyleyebiliriz. Peki Gönül Dağı dizisinin 64. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Gönül Dağı’nın 64. Bölümü, Taner’in (Berk Atan) biricik ablası, Sefer’in (Ferdi Sancar) büyük aşkı, altın kalpli, yardımsever Zahide’nin (Ecem Özkaya) anlatımıyla başlıyor. Çocukluğunda babasıyla yaşadığı anıları, ona duyduğu özlem ve sevgiyi anlatan Zahide, izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. 64. Bölümde Zahide’nin çocukluğunu Zümra Bircan, babası İrfan’ı ise Süreyya Gürsel canlandırıyor.

İRFAN, TOKAT REŞADİYE’DE Mİ YAŞIYOR?

Gönül Dağı’nın 64. Bölümünde, Taner (Berk Atan), Almanya ile yaptığı bir telefon konuşmasının ardından çok önemli bir gerçeğin peşine düşüyor… Telefondaki kadın, babası İrfan’ın yaşadığı ihtimalinden bahsedip Tokat Reşadiye’de olduğunu söyleyince, Taner, dedesi Ciritçi Abdullah (Yavuz Sepetçi), amcaoğulları Veysel (Semih Ertürk) ve Ramazan’ı (Cihat Süvarioğlu) yanına alarak yola çıkıyor. Heyecan, umut ve beklenti dolu yolculuk sonrası Taner ve ailesini Tokat’ta ne bekliyor? Birkaç yıl önce Almanya’dan dönen, Reşadiye’de çocukları ve torunlarıyla birlikte yaşayan gurbetçi, Taner ve Zahide’nin babası, Halime’nin (Şebnem Dilligil) İrfan mı? Gönül Dağı’nın 64. Bölümünde izleyeceğiz.

SEFER VE ZAHİDE ZORLU YOLCULUĞU ATLATABİLECEK Mİ?

Zorlu bir hamilelik geçiren, stresten uzak durması ve dinlenmesi önerilen Zahide (Ecem Özkaya) , bu heyecanlı yolculuğa dayanabilecek mi? Sefer (Ferdi Sancar) ve Zahide, bu zorlu süreci atlatabilecek mi, onları bu yolculukta hangi sürpriz bekliyor yeni bölümde izleyeceğiz.

MERYEM, GEDELLİ’YE GERİ DÖNÜYOR? RIFAT NE YAPIYOR?

Gönül Dağı dizisinden ayrılan karakter geri dönüyor! 8

Yaşadığı büyük aşk darbesi sonucu akli melekelerini kaybetme noktasına gelen ve Mihriban’la (Hande Nur Tekin) görücü usulüyle evlendirilen Kellerin Rıfat’ı (Hüseyin Sevimli) yeni bölümde neler bekliyor? Varını yoğunu harcayarak gözlerini açtıran ve onu deliler gibi seven Rıfat’ı düğün günü terkeden Meryem (Sevilay Gültekin), Gedelli’ye geri dönüyor. Meryem, Gedelli’de nasıl karşılanacak? O gittikten sonra deli divane olan ve kendisini kaybeden Rıfat, Mihriban’la çıktığı yeni hayat yolculuğuna alışırken Meryem’in gelişine nasıl tepki verecek? İstanbul’da umduğunu bulamayan ve memleketine geri dönen Meryem’e babası ve kasaba sakinleri nasıl davranacak Gönül Dağı’nın 64. Bölümünde izleyeceğiz.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan karakter geri dönüyor! 9

İLHAMİ VE MELAHAT’İ BEKLEYEN FELAKETLER NELER?..

Babasından kalan mirası, ablası Melahat (Dilek Denizdelen) ve abisi İlhami’ye (Mustafa Şen) bırakan, evsiz, işsiz, parasız kalan, Sefer ile Zahide’nin köfteci dükkanında çalışarak ekmek parasını çıkaran Selami (Eser Eyüboğlu ) ve Keriman’a (Çiğdem Aygün) ailesi bu kez destek olacak mı? Melahat ve İlhami’yi geldikleri ülkelerde bekleyen felaketler neler? Gönül Dağı’nın 64. Bölümünde seyredeceğiz.

GÖNÜL DAĞI EVLERİMİZİN NEŞESİ…

Gönül Dağı’nın 21 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranına gelecek 64. Bölümü, birbirinden heyecanlı olayları, eğlenirken düşündüren, hüzünlendirirken tebessüm ettiren sahneleriyle yine büyük ilgi görecek evlerimizin neşesi olacak.