Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisine Asya olarak katılan Buse Orcan başarının perde arkasını anlattı!

Gönül Dağı dizisine Asya olarak katılan Buse Orcan başarının perde arkasını anlattı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Gönül Dağı, usta oyuncu kadrosunun yanında büyük performans sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. İşte bu genç yeteneklerden biri de Buse Orcan. Asya karakteriyle geçtiğimiz günlerde diziye kadrosuna katılan güzel yıldız, hem Gönül Dağı hem de özel hayatının bilinmeyen yönlerini anlattı.

Dizi için teklif aldığında çok heyecanlandığını belirten oyuncu, “Bu kadar güzel bir ekibin bir parçası olmayı çok istedim. Daha önceden de değerleri ve hissettirdiği duyguların samimiyeti sayesinde severek izlediğim bir diziydi” açıklamasını yaptı.

Başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını dile getiren Buse Orcan, Gönül Dağı dizisinin de bu noktaya gelmesinin bir tesadüf olmadığı değerlendirmesini yaptı.

Gönül Dağı dizisine Asya olarak katılan Buse Orcan başarının perde arkasını anlattı! 8

Genç oyuncuya göre dizinin başarısının nedenleri şöyle: “Konunun içtenliği, insanların hayatından izler taşıması ve kalplere dokunması; kimi zaman izleyeni çocukluğuna götürmesi kimi zaman da hali hazırda yaşananları birebir yansıtması, doğal olması diziyi çok başarılı yapan faktörler…”

Gönül Dağı dizisinde verilen aile olma bilincinin güçlü bir mesaj olduğu reytinglerin çok yüksek gelmesi ile anlaşılıyor. Buse Orcan da hikayenin bu detayına çok dikkat çekti.

Gönül Dağı dizisine Asya olarak katılan Buse Orcan başarının perde arkasını anlattı! 9

Buse Orcan, “Senaryoda aile olmak, bağlılık, aidiyet, sevgi, emek ve daha sayamayacağım kadar değere değinen çok güzel mesajlar var. Öncelikle TRT’ye ve senaristlerimiz ile yapımcımız Ferhat Eşsiz’e tüm bunlar için teşekkür ederim. Ve tabii görünen kadar arka planda da çok disiplinli bir şekilde çalışan bir ekip var bunun etkisi de göz ardı edilemez. Tüm bunlar bir arada olunca ortaya böyle güzel bir iş çıkıyor” açıklamasını yaptı.