Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine katılan yeni oyuncu bir ayrılığa neden olabilir!

Gönül Dağı dizisine katılan yeni oyuncu bir ayrılığa neden olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde ikinci sezon çok başarılı geçiyor. İlk sezonda milyonlarca izleyiciyi derinden etkileyen dizi, geri döndü ve yeni bölümleri ile aynı etkiyi yapmayı sürdürüyor.

Cumartesi rekabetinde reytinglerin bir numarası olmayı yeniden başaran Gönül Dağı dizisinde genç oyuncuları yüksek performansları da başarıda önemli bir faktör oldu. Zümre Meğreli, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi genç isimler dizi sayesinde geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı.

Gönül Dağı dizisi kısa sürede parlamak isteyen genç yetenekler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu genç isimlerin arasına bir yenisi daha eklenecek. 2018 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasını ikinci sırada tamamlayan Buse Orcan’ın diziye katılacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

İlk kez bir dizi deneyimi yaşayacak olan Buse Orcan, Asya isimli karaktere hayat verecek.

Asuman ile Ramazan’ın dizinin son bölümlerine yansıyan ayrılıkları çok konuşulmuştu. Yürekleri hala aşk ile dolu olsa da gelişmeler iki karakterin birbirinden uzaklaşmasına neden oldu.

Asya karakteri ise hikayede Ramazan’ın karşısına çıkacak. Bu yeni karakterin Ramazan’ın Asuman’a karşı hislerinde bir kırılmaya yol açıp açmayacağı da merakla bekleniyor.

Asya karakteri ile birlikte Buse Orcan da kariyeri için kendisine verilen büyük bir şansı değerlendirecek.