Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine sürpriz bir isim geliyor! Kırmızı Oda’da çok konuşulmuştu!

Gönül Dağı dizisine sürpriz bir isim geliyor! Kırmızı Oda’da çok konuşulmuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ekranın en naif işlerinden birisi olarak anılıyor. Bozkır’da Bir Anadolu Masalı sloganıyla devam eden dizi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilmeye devam ediliyor. Dizide, bir Anadolu kasabasında yaşanan insan ilişkileri konu edilirken, her bölümüyle de rakibi olan dizilerin önüne geçmeyi başarıyor.

Gönül Dağı, adında geçtiği gibi gönülleri fethetmeyi başardı. Anadolu’nun bozkırında geçen her bölümüyle de ilgiyle izlenen dizi, ekrandaki pek çok diziden farklı hikayesiyle de izleyenlerin beğenisini kazanıyor.

Bu hafta 20. bölümü yayınlanacak olan dizi, Cumartesi akşamları ekrana gelmekte. Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan’ın yer aldığı diziye yeni bir oyuncunun katıldığı öğrenildi.

Diziye yeni gelen isim Cemre Melis Çınar. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili kulis bilgisini paylaştı. Çınar’ın dizide Fadime karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Gönül Dağı dizisine sürpriz bir isim geliyor! Kırmızı Oda'da çok konuşulmuştu! 8

Cemre Melis Çınar, tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Melis Sözen’in oynadığı Alya’nın annesini canlandırıyordu. Gerçek bir hikayeye dayanan olayların anlatıldığı hikayede şizofren kadın olan Süreyya’nın yaptıkları, izleyenlerin tüylerini diken diken etmişti.

Gönül Dağı dizisine sürpriz bir isim geliyor! Kırmızı Oda'da çok konuşulmuştu! 9

Cemre Melis Çınar’ın müthiş oyunculuğu, çok konuşulmuş ve oyuncu da daha çok dikkatleri çekmişti. Hayat verdiği karakterle performansı büyük beğeni çekmişti. Cemre Melis Çınar, bu kez Gönül Dağı’nın Fadimesi olarak ekranlara gelecek…