Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini izleyenlere bayramda çok güzel bir sürpriz var!

Gönül Dağı dizisini izleyenlere bayramda çok güzel bir sürpriz var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, Eskişehir’de çekilen ve ekranın naif hikayesiyle göz dolduran bir yapımı. Bozkır’daki hayatlara dokunan dizinin sezon finali ile gelen haber, izleyenleri bir hayli sevindirecek!

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen Gönül Dağı, ekrana yeni bir soluk getirdi. Dizi, ekrandaki diğer dizilerden farklı yapısı ile de seviliyor ve hem komedi hem aşk hem insani ilişkilerdeki inceliklerle izleyicinin de beğenisini kazanıyor.

Samimi bir dille aktarılan hikaye, sezonun sevilen yapımlarından birisi olmayı da başardı. Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, dün akşam 30. bölümü ile sezon finali yaptı.

Gedelli’de yılın düğünü heyecanla izlenirken, Köprü Film’in imza attığı diziyle ilgili bayram sürprizi de izleyiciye ayrı bir sevinç getirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, Gönül Dağı dizisinin kurban bayramına özel bir bölümünün çekileceği bilgisini verdi.

Yaz sezonunda diziyi özleyenler, bayramdaki bu güzel sürprizle sevinecek. Çekimleri Eskişehir’de süren dizinin ekibi yaz arası için dağılmadan önce, bayram özel bölümünü çekecek. Bu arada bayrama özel bir sürpriz de diziye Usta Oyuncu Zerrin Sümer’in konuk olacağı bilgisi…

Mustafa Çiftçi’nin henüz yayınlanmamış hikayelerinden uyarlanan dizinin senaryosunu, Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Utku Ateş, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli.