Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini özlemle bekleyenlere müjdeli haber!

Gönül Dağı dizisini özlemle bekleyenlere müjdeli haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 3 sezonu ile gelmeye hazırlanıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin ikinci sezon sonunda yaşanan kaza sonrası Dilek’in ölmesi, dizinin takipçilerini çok üzmüştü. Yeni sezonda neler yaşanacağı büyük merak konusu olan dizi için hazırlıklar erken başlamış ve çekimlere geçilmişti bir süre önce.

Tüm ekibin Sivrihisar’da toplanmasının ardından da setten 3. sezon kamera arkası fotoğrafları gelmişti. Bu paylaşımlarla birlikte Gönül Dağı izleyicisini de yeni sezon için bir heyecan sarmıştı. Gülsüm Ali İlhan’ın ayrılışından sonra Berk Atan’ın başrolde yer aldığı dizi, yine Cumartesi akşamları ekranda olmaya devam edecek.

Hatırı sayılır bir izleyici kitlesinin takip ettiği Gönül Dağı dizisi, Anadolu’nun orta yerinde bir kasabada yaşanan aile ilişkileri, arkadaşlık, yardımlaşma, dostluk bağları, Anadolu insanının yardımseverliğini ortaya koyan naif hikayesi ile çok seviliyor.

Yayınlandığı akşamlar reytingleriyle de TRT’nin yüzünü güldüren dizinin yeni sezonda da güçlü hikayesiyle dönüş yapması bekleniyor. Pek çok kez “En çok izlenen dizi” ünvanını alarak başarısını da perçinleyen Gönül Dağı’nın 3. Sezon ilk tanıtımının kısa bir süre önce yayınlanmasından sonra heyecan daha da arttı!

Gönül Dağı dizisini özlemle bekleyenlere müjdeli haber! 7

Dizinin yayın tarihi de tanıtımla birlikte ortaya çıktı. Buna göre Gönül Dağı dizisine kavuşmaya çok az bir zaman kaldı! 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de yeni sezon ilk bölümü (66. Bölüm) TRT 1’de olacak dizinin.

Sosyal medyada tanıtımı izleyenler hızla yorumlar yapmaya başladılar. Beğeni rekoru kıran tanıtımla birlikte dizinin daha başlamadan tanıtımı ile gündem olması da izleyenlerin diziyi ne kadar özlediğinin bir kanıtıydı.

Bbozkırdaki aşkın kahramanlarından Dilek (Gülsüm Ali İlhan) yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından izleyici diziye biraz buruk başlayacak. Ancak hikayede başka unsurlar ön plana çıkartılıyor.

Tüm Gedelli’yi yasa boğan, Taner’i (Berk Atan) hayata küstüren bu elim kaza sonrası neler yaşanacak? Dilek’i kaybeden ancak oğluna kavuşan Taner, hayata tutunabilecek mi? İki sezon boyunca tüm engellere rağmen müthiş başarılara imza atan amcaoğullarından yeni icadlar gelecek mi? Düğününde yaşanan üzücü olaylar sonrası kahrolan Asuman (Hazal Çağlar) ve Ramazan (Cihat Süvarioğlu) mutluluğu yakalayabilecek mi? Kasabayı bekleyen yeni tehlike ne?..

Acı ve gözyaşıyla yoğrulan bozkır insanı, yeni filizlenen umut ve sevgi çiçekleriyle mutluluğu yakalayabilecek mi?

Yürekli, sevgi dolu, samimi, çalışkan ve mert Anadolu insanının yaşamlarından kesitleri sunan Gönül Dağı, yeni sezonunda çok daha heyecanlı, renkli, duygu yüklü sahneleriyle yine çok sevilecek yine izlenme rekorları kıracak.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın üçüncü sezonunda yer alan oyuncular şöyle:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Burak Haktanır, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Öznur Yağcı, Mustafa Şen, Dilek Denizdelen, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin.”