Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Ciritçi Abdullah’ı Yavuz Sepetçi hikayenin gizli gücü!

Gönül Dağı dizisinin Ciritçi Abdullah’ı Yavuz Sepetçi hikayenin gizli gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşuyor. Dizinin hayranları her hafta yeni bölümde yaşananlar ile hem duygulanıyor hem neşeleniyor… Dizinin aşktan yana yaralı birçok yüreği var. İzleyiciler de her hafta aşıkların neler yaşayacaklarını merakla bekliyor.

Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide ile, Ferdi Sancar’ın hayat verdiği Sefer karakterlerinin de hüzünlü halleri Gönül Dağı hayranlarının yüreklerindeki bir yara… Ciritçi Abdullah karakteri ile dizide yer alan Yavuz Sepetçi de hikayede çok önemli mesajlar veriyor.

Adeta karakterlerin yol göstericisi olan Ciritçi Abdullah, aslında aynı zamanda ekran başındaki izleyicilere de çok önemli bilgiler sunuyor ve sözleriyle de bir hayli etkili konumda. Gönül Dağı dizisinin gizli kahramanlarından birisi de usta oyuncu Yavuz Sepetçi oldu…

Gönül Dağı dizisinin Ciritçi Abdullah'ı Yavuz Sepetçi hikayenin gizli gücü! 3

Her bölüde Abdullah karakterinin sözlerini aklına yazan ve sahnelerini heyecanla bekleyen milyonlar var… Zahide ile Abdullah karakterlerinin konuşması da dikkatleri çekti. 15. bölümde Zahide dedesinin evini temizlemeye gittiğinde birlikte sohbet ettiler.

Kimsenin dışarıdan kendisine yardımcı olamayacağını, sadece izleyebileceğini söyleyen Ciritçi Abdullah, Zahide’nin eski eşine karşı hiçbir his beslemediğini de fark etti. Şimdi kendisine sahip çıkmayan eski eşi Fikret’ten kurtulup da Sefer ile yeni bir hayat kurmaya çabalayan Zahide’ye destek olan dedesi, “Biz yayındayız. Ne olursa olsun yanındayız. Çocuklar da elbet bir gün anlarlar doğru ile yanlışı” diyerek yine umut verdi.

Zahide’ye bir hatıra da veren Abdullah, yalnız kaldığında kimseye söyleyemeyeceklerini kutunun içine fısıldadığını belirterek, ona da aynı şeyi yapmasını önerdi.

O sahneler de dizi hayranlarını bir hayli etkiledi. Videodan izleyebilirsiniz.