Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin en sempatik karakterinin hikayesine güncelleme geldi!

Gönül Dağı dizisinin en sempatik karakterinin hikayesine güncelleme geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi milyonlarca hayranı TRT1 ekranına taşıyor ve her hafta Cumartesi akşamları duygu yüklü bölümler yayınlanıyor. Reytingleri ile de zaman zaman haftanın en çok izlenen yapımı olmayı başaran dizi, Kuruluş Osman ile birlikte bu sezonun en iyilerinin başında geliyor.

Gönül Dağı’nın etkili hikayesinden en son Asya karakterini canlandıran Buse Orcan ayrılmıştı…Genç isimlerin öne çıktığı ve milyonlarca izleyicinin de dikkatini çekmeye başardığı diziye iki yeni oyuncu daha katılacak. Bu iki karakter de hikayenin en sempatik isimlerinden olan Selami’nin hayatını etkileyecek.

Eser Eyüboğlu’nun canlandırdığı Selami karakterinin hikayesine güncelleme geldi. Senaristler bu karakterin iki yakınını da diziye katarak daha fazla öne çıkmasını sağlayacak.

Eser Eyüboğlu hem oyunculuğu hem de hikaye içinde söylediği şarkılarla hayranlardan büyük destek görüyor. Selami’nin izleyenleri gülümseten halleri de oyuncunun sempatisinin büyümesini sağlıyor.

Gönül Dağı dizisinin en sempatik karakterinin hikayesine güncelleme geldi! 7

Selami karakterinin abisi İlhami ile ablası Melahat’in de hikayeye katılması ile birlikte Gönül Dağı dizisinde eğlencenin artacağının sinyalleri verilmiş oldu.

Selami çok eğlenceli bir karakter ve kardeşlerinin de onun gibi hikayenin eğlence tarafına katkı yapması bekleniyor.

Selami’nin abisi İlhami karakterini Mustafa Şen canlandıracak. Selami’nin ablası Melahat olarak ise Dilek Denizdelen’i izleme fırsatını bulacaksınız.

Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile izleyicilerle buluşmaya devam ederken, şimdiye kadar 56 bölüm yayınlandı. Her bölümü ile milyonları hem güldüren hem eğlendiren hem duygulandıran hem de aşkın sıcaklığını veren dizi, TRT1’in en özel yapımlarının başında geliyor.