Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin özel bölümü zirvede yer aldı!

Gönül Dağı dizisinin özel bölümü zirvede yer aldı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranına geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gözdesi gözdesi olan, her hafta reyting rekoru kırarak başarısını ilan eden Gönül Dağı’nın Kurban Bayramına özel bölümü, yine milyonlarca izleyicinin buluşma noktası oldu ve zirveye yerleşti.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı Kurban, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilikler elde etti, dizi AB grubunda isi ikinci sırada yerini aldı.

İzleyiciler, Kurban Bayramı’nın ilk akşamı TRT 1 ekranlarına gelen Gönül Dağı “Kurban”da, Gedelli’de nostaljik bir yolculuğa çıktı. Gedelli sakinlerinin bayramı ve iki düğünü birden yaşadığı, yine birbirinden ilginç ve eğlenceli maceraların gerçekleştiği bu bölümde, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş güzel geleneklerini, göreneklerini, sıcak aile bağlarını, sevgi, saygı, hoşgörü timsali samimi yurdum insanlarının yaşamlarından kesitleri izledik.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı “Kurban”ın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme aldı.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya’nın başrollerini üstlendiği Gönül Dağı “Kurban”da, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de oynayarak büyük beğeni topladı.

Dizinin bu bölümünde ayrıca Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli rol aldı…