Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin setinde verilen mesaj, ikinci sezona ışık tutuyor!

Gönül Dağı dizisinin setinde verilen mesaj, ikinci sezona ışık tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu için ekip çekimlere devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, İstanbul çekimlerine katılmıştı. Oyuncunun kısa süren çekimlerinin ardından ekip Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine geçti…

Gönül Dağı dizisi oyuncuları, keyifli bir sezon için yeniden buluştu. Utku Ateş’in ikinci sezon kadrosunda isminin duyurulmaması dizi hayranlarını bir hayli üzdü. Gönül Dağı ekibi yeni sezonda da yine milyonları ekran başına toplamayı hedefliyor.

Gönül Dağı dizisinin setinde verilen mesaj, ikinci sezona ışık tutuyor! 7

TRT1 ekranlarının en başarılı dizilerinden olan Gönül Dağı’nın çekimlerinde neşeli anlar da yaşanıyor. Sosyal medyada zaman zaman çekimlere yönelik görüntüler paylaşılıyor.

Taner, Ramazan ve Veysel karakterlerini canlandıran oyuncular setin başladığını instagram hesabından duyurdu. Üç genç ismin birbirlerine sarıldıkları hallerini izleyiciler de çok beğendi. Oyuncuların şu mesajı ikinci sezonun ne kadar iddialı olduğunu anlatmaya yetiyor:

“Biz bugün sete çıktık. Kavuşmamıza çok az kaldı. Harika bir sezonla geliyoruz. Keyifli izlemeler, bomba gibi…”

Ayrıca dizi ekibinin ikinci sezon için afiş çekimlerinde buluştuğu açıklandı. Oyuncuların çekimlerdeki keyifli anları da sosyal medyaya yansıdı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hayranları da büyük bir merakla ikinci sezonun başlamasını bekliyor. Dizinin 31. bölümünün Eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor. Ancak henüz net bir tarih ortada yok.

Bir dizi hayranı, “Hayatımda hiçbir diziyi bu kadar özlemle beklemedim” diyerek birçok kişinin de duygularını dile getirdi. İşte afiş çekimlerinde oyuncuların eğlenceli anları: