Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin yeni yıldızı ortaya çıktı!

Gönül Dağı dizisinin yeni yıldızı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Etkileyici bir hikayesi bulunan dizinin reytingleri de çok iyi geliyor. Birinciliklere abone olan dizi TRT1’in gurur duyduğu yapımlardan birisi oldu.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi sayesinde birçok genç isim kendisini gösterme fırsatı buldu. Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya dikkat çeken genç isimler arasında bulunuyor.

Dizinin ekibinde yer alan ve Çaycı Rıfat karakterini canlandıran isim ise Hüseyin Sevimli… 1987 doğumlu olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2012 yılından bu yana çeşitli yapımlarda izlediğimiz oyuncu, Gönül Dağı dizisi ile bir hayli dikkat çekti.

Birçok izleyicinin Baba Candır ve Behzat Ç dizisindeki Suat karakteri ile de hatırlayacağı oyuncu, Gönül Dağı ile büyük bir çıkışa imzasını attı.

Dizinin hikayesinde son dönemde Çaycı Rıfat karakteri daha çok öne çıkmaya başladı. Bu da dizi hayranlarını memnun ediyor. Rıfat’ı ilk başta gıcık bulan birçok dizi hayranı, sonradan onun yardımsever kişiliğini ve cesaretini takdir etmeye başladı.

Rıfat’ın sahneleri gülmek isteyenler için heyecanla beklenen anlar oluyor. Rıfat karakterinin Gönül Dağı dizisinde öne çıkması da Hüseyin Sevimli’nin hikayede etkinliğini daha da fazla artırmasını sağladı. Rıfat’ın hikaye içinde hızlı yükselişini önümüzdeki bölümlerde daha çok göreceksiniz.