Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin yıldızı Gülsim Ali’nin annesini görenler gözlerine inanamadı!..

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Gülsim Ali’nin annesini görenler gözlerine inanamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile baş rolü paylaşan oyuncu Gülsim Ali 2 sezondur dizide canlandırdığı ‘Dilek’ karakteri ve gösterdiği performansla beğeni topluyor.

Gönül Dağı ile ilk başrol deneyimini yaşayan oyuncu aralarında, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Hanım Köylü, Son Çıkış, Seddülbahir 32 Saat gibi yapımlarında aralarında bulunduğu pek çok projede rol aldı. Güzel oyuncu Gönül Dağı dizisinden önce Payitaht Abdülhamid adlı dizide  ‘Gülcemal’ karakteri olarak izleyici karşısına çıktı.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu anne ve babasıyla birlikte geçirdiği keyifli bir günden fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı.

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Gülsim Ali'nin annesini görenler gözlerine inanamadı!.. 8

Oyuncunun anne ve babasının genç görünümü hayranlarının gözünden kaçmadı.2012 yılında oyunculuğa adım atan Gülsim Ali Bulgaristan’da yaşayan Türk bir ailenin kızı.

Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçilen Gülsim Ali sadece oyunculuğu değil güzelliğiyle de adından söz ettiren bir isim.

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Gülsim Ali'nin annesini görenler gözlerine inanamadı!.. 9

Annesinin fotoğrafını da instagram hesabından paylaşan Gülsim Ali’nin güzelliğini annesinden aldığı görülüyor.   Gülsim Ali’nin ailesiyle yaptığı paylaşımlar hayranlarını mest etti.

Gülsüm Ali geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı açıklamada, ailesinin oyuncu olma fikrine ilk başlarda sıcak bakmadığını belirterek, “Ben vazgeçmeyince bana inanıp beni desteklemekten başka çareleri kalmadı’ demişti.