Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı’na çok dişli bir rakip geldi

Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı’na çok dişli bir rakip geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bir heyecan ile beklenen dram yapımı olarak öne çıkan Kardeşlerim dizisiyle ilgili uzun süredir çekimler devam ediyordu. Geçtiğimiz hafta da fragmanlar yayınlanmaya başlamıştı ama yayın günü belli olmamıştı.

atv’den yapılan duyuruda Kardeşlerim dizisinin 20 Şubat Cumartesi günü ekranda yer alacı ortaya çıktı. Cumartesi rekabetine yeni bir dizi daha gelmiş oldu. Ayrıca rekabette yine çetin bir reyting yarışı yaşanacağa benziyor.

Cumartesi akşamları TRT1’in Gönül Dağı dizisi birincilikleri kaptırmıyor. Kuzey Yıldızı dizisi Show TV ekranında totalde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Fox TV’nin ise Sen Çal Kapımı ortalama reytinglerle ayakta kalma mücadelesi veriyor. Kardeşlerim dizisi ile birlikte rekabet de artacaktır.

Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı'na çok dişli bir rakip geldi 8

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı dizinin hüzünlü bir öyküsü var. Herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsü izleyici ile buluşacak.

Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı'na çok dişli bir rakip geldi 9

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.