Ana sayfa Sosyal Medya Gördüklerinize sakın inanmayın! Önce Tuba Ünsal uyardı, ardından Tülin Özen!

Gördüklerinize sakın inanmayın! Önce Tuba Ünsal uyardı, ardından Tülin Özen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, öncesi hafta yaptığı bir paylaşımda instagram’da sunulan hayatların gerçek olmadığını söylemişti.

ÖNCE TUBA ÜNSAL YAZDI

Gördüklerinize sakın inanmayın! Önce Tuba Ünsal uyardı, ardından Tülin Özen! 8

Tuba Ünsal, bir manifostosu olduğunu belirtti ve “Instagram’da gördüğünüz hayatlar doğru değil, kimse o kadar güzel, mükemmele yakın,sürekli gülen, hiç falsosu yok değil” diyerek takipçilerinin dikkatini çekti.

Ünsal, kimsenin bu kadar keyifli olmayacağını da vurguladı ve instagram’da gösterilmeye çalışılan mutlu hayatlar yanılsamasının ileride insanları yalnızlaştıracağını ve mutsuzlaştıracağını belirtti.

BİR UYARI DA TÜLİN ÖZEN’DEN GELDİ

Gördüklerinize sakın inanmayın! Önce Tuba Ünsal uyardı, ardından Tülin Özen! 9

Benzer bir yorum da ünlü oyuncu Tülin Özen’den geldi. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakteri ile ekranda izlediğimiz Tülin Özen, sosyal medyada sunulan hayatları eleştirdi.

“İnsanlar kendini Instagram hesaplarındaki kişi olarak görüyor. Yukarıdan çekilmiş, gülen, seksi ve tatlı insan olduklarını sanıyorlar” göndermesinde bulunan Tülin Özen, geçmişe olan özlemini de aktardı.

Posta’nın haberine göre Özen, “Eskiden kitap okur, film izler, arkadaşlarla konuşurduk. Şimdi kitapla poz verince okuduklarını sanıyorlar. Bu hayatın hiçbir gerçekliği yok. Tamamıyla taklit” yorumunu yaptı.