Ana sayfa Sosyal Medya Gören de Picasso sanır! İlahi Çağlar Ertuğrul, yine sürprizi sona koymuş!

Gören de Picasso sanır! İlahi Çağlar Ertuğrul, yine sürprizi sona koymuş!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra yıldızı iyice parlayan Oyuncu Çağlar Ertuğrul, son olarak Afili Aşk dizisinde rol almıştı. Romantik komedi tarzındaki dizide Burcu Özberk ile kamera karşısına geçen oyuncu, şu sıralar pek ortalarda görünmüyordu. Çağlar Ertuğrul, son yaptığı paylaşımla şu sıralar neye kafa yorduğunu da göstermiş oldu.

Oyuncu, aynı zamanda doğallığı, samimiyeti ve esprili kişiliğiyle de sevilen bir isim. Takipçilerinin sosyal medyada ilgiyle izledikleri yakışıklı oyuncu, aslında İzmirli. Oyuncu, Altın Kelebek ödüllerinde de bu yıl Afili Aşk dizisiyle En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncusu ödülünü almıştı.

Ertuğrul, esprili kişiliğini son yaptığı bir paylaşımla bir kez daha ortaya koydu. Oyuncu, 3 ayrı fotoğraf paylaştı instagram sayfasında. Yazdığı notu okuyanlar ciddi ciddi tuvalin başında elinde fırçasıyla duran Çağlar Ertuğrul’un resim konusunda ciddi duruşunu görüp şaşırdı.

Tuvalin önünde ne olduğunu görmek isteyen takipçileri ikinci resme baktı. Ancak başka bir açıdan yine tuvalin arkası görünüyordu. Özlü sözleriyle de duruma hayli bohem bir hava katan Çağlar Ertuğrul’un foyası ise son fotoğrafta çıktı!

Oyuncunun çizimleri, pek de o kadar profesyonel olmadığını ortaya koyuyordu! Oysa kafasında şapkasıyla, kıyafetleriyle baya profesyonel bir hava çizmişti oyuncu. Fakat anlaşılan oyunculuğunu konuşturarak takipçilerine küçük bir şaka yapmıştı.

Bu arada oyuncu Selin Şekerci’nin de son fotoğrafı gördükten sonra “Seni Allah kahretmesin” diyerek duruma güldüğü yorumundan belli oluyor. Herkesi güldüren bu pozlara oyuncu Burcu Biricik ve Serkay Tütüncü de beğeni bıraktı. Çağlar Ertuğrul’un fotoğrafa ‘Nepal’ konumunu eklemesi de gerçek mi değil mi tartışılıyor!!!

İşte Çağlar Ertuğrul’u o pozları:

İnsanoğlu kendi özüne döndükçe ve doğayla iç içe oldukça ruhsal arınmanın hafifletici serinliğini daha rahat keşfeder demiş bir şair… “Resim Sanatı” bu arınma zincirinin en temel basamağını oluşturduğu gibi ilkel ifadelerimizin süblimleşmesine de yardımcı olur. Herkese tavsiye ederim; gün batımının maneviyatında bol bol resim yapın. Ya da bahçe hortumuyla yıkanın ikisi aynı şey

Gören de Picasso sanır! İlahi Çağlar Ertuğrul, yine sürprizi sona koymuş! 9

Gören de Picasso sanır! İlahi Çağlar Ertuğrul, yine sürprizi sona koymuş! 10 Gören de Picasso sanır! İlahi Çağlar Ertuğrul, yine sürprizi sona koymuş! 11