Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik için Ateş Kuşları dizisi kariyerinde bir ilk olacak!

Görkem Sevindik için Ateş Kuşları dizisi kariyerinde bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılından bu yana dizilerde izlemekte olduğumuz Görkem Sevindik, çoğunlukla aksiyon yapımlarını tercih eden bir isim. Ancak yeni atv dizisinde ünlü oyuncuyu aksiyondan daha çok sevgi dolu bir ailenin birleştirici unsuru olarak izleyeceksiniz.

Ateş Kuşları isimli ilk bölümü Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni dizi bir dram ve umut hikayesi olarak öne çıkan bir yapım. Görkem Sevindik’in 2011 yılında başladığı kariyerinde yer aldığı yapımlar çoğunlukla aksiyon projeleri oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu gibi unutulmaz dizisinde Pusat karakteri ile bir anda popüler hale gelen oyuncu elinden silahı bırakmamıştı. Ardından ise Söz isimli asker dizisinde yine çok etkili ve kahramanlıkları ile konuşulan Mücahit karakterini canlandıran Görkem Sevindik, Ramo dizisinde de Boz karakteri ile yine aksiyonun ortasındaydı. Kahraman Babam dizisiyle bu sefer itfaiyeci olarak aksiyonun yine ortasında yer alan oyuncunun kariyerinde çok az farklı bir rolü bulunuyor.

Mavera ile Erkek Severse isimli dijital dizi projelerinde aksiyondan uzak kalan ve farklı bir deneyim yaşayan Görkem Sevindik için, Ateş Kuşları isimli atv dizisi de yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.

Görkem Sevindik için Ateş Kuşları dizisi kariyerinde bir ilk olacak! 7

Sokak çocuklarının hikayesini bir sevgi ve birlikteliğin önemi üzerinden anlatacak olan yeni dizide, Ali Ateş karakteri sevdikleri için her şeyi yapmaya hazır, fedakar birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Görkem Sevindik’in yepyeni bir tecrübe biriktireceği dizideki partneri ise Hande Soral olacak. Bir süredir doğum yapması nedeniyle projelerde yer almayan Hande Soral, 2023 yılında kariyerine yeniden odaklanmaya başladı.

Görkem Sevindik ile Hande Soral ikilisinin uyumu ve enerjisi merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanlarda iyi bir görüntü çizen ikilinin hayranlarının yorumları da merakla bekleniyor.

Dizinin çok anlamlı mesajlar verdiğini söyleyen Görkem Sevindik, şu detayları anlattı:

“Bir insan neden sokağa düşer, neden yetimhaneye düşer veya yetimhaneye girdiği zaman neden sokağa geri kaçmak ister; bunların cevapları nelerdir bu dizide biz onu anlatacağız. İzleyici, sokak çocuklarının neler yaşadığını ve aslında onlara kimsenin el uzatmadığını görecek. Ben kendim bunu yaşadım ve sorguladım.

Benim hayat verdiğim Ali karakteri; acısını ve aşkını içinde yaşayan, çok dışa vuramayan, merhametli bir karakter. Ateş Kuşları diye bir grup var, köksüzler tayfası; Ali bu tayfanın başı. Ailesi olarak gördüğü köksüzlere sahip çıkmak istiyor. Aslında varoluşu sadece onlara sahip çıkabilmek, onlara kol kanat olabilmek.”