Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik’in kemanlı pozunun sebebi ortaya çıktı!

Görkem Sevindik’in kemanlı pozunun sebebi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Keman sanatçısı Ezgi Türkoğlu ile birlikte keman çalan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. En son Ramo dizisinde Boz karakterine hayat veren oyuncu, bu yeteneği ile hayranlarının karşısına ilk kez çıktı.

Ezgi Türkoğlu, “Denemeler… Bu haftanın konuğu Sevgili Görkem Sevindik… Biz çook keyif aldık,
İyi dinlemeler” notuyla birlikte çaldıkları anın videosunu yayınladı. Görkem Sevindik de bu videoyu instagram hesabından paylaşarak, hayranlarına sürpriz yaptı. Önceki gün keman ile poz veren oyuncunun bu paylaşımının ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışan hayranları da bu video ile meraklarını gidermiş oldu.

Takipçileri ünlü oyuncunun keman performansını bir hayli beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu. “Çok iyisiniz maşallah” diye yorum bırakan takipçiler, ünlü oyuncunun bu yeteneğini bilmediklerine yönelik yorumlarda da bulundu.

Kırmızı Kamyon isimli Show TV’nin yeni dizisinden gele rol teklifini kabul eden ve yakında yeniden izleyicileri ile buluşmaya hazırlanan Görkem Sevindik’in o anlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.