Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Görkem Sevindik’in oğlu resmen babasının pabucunu dama attı!..

Görkem Sevindik’in oğlu resmen babasının pabucunu dama attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Söz ve Ramo gibi çok izlenen dizilerde rol alan oyuncu Görkem Sevindik en son Show TV’de yayınlanan Kahraman Babam dizisiyle ekranlara geldi.

Dizide babalık duygusunu tadan oyuncu dizinin bitmesinden kısa bir süre sonra gerçek hayatında da baba oldu.  Basketbolcu Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız evlenen oyuncu geçtiğimiz Ağustos ayında baba olmuştu. Bir erkek çocuk sahibi olan Görkem Sevindik oğlunun fotoğrafını zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Son gönderisinde yine oğluyla birlikte bir fotoğrafını yayınlayan Görkem Sevindik hayranlarından çok sayıda yorum aldı. Ünlü oyuncunun oğlunun yakışıklılığı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Hayranları baba oğulun fotoğraflarına; ‘İlk defa babasından daha yakışıklı bir çocuk görüyorum maaşallah’, ‘Küçük ve büyük yakışıklı, ‘Babasının tıpkısı” şeklinde yorumlarda bulundular.

Görkem Sevindik'in oğlu resmen babasının pabucunu dama attı!.. 56

Bein Connect platformu için hazırlanan Erkek Severse isimli dizinin kadrosunda da yer alan Görkem Sevindik dizide sorumsuz bir babayı canlandırdı.

Görkem Sevindik dizide Büşra Develi’nin canlandırdığı ‘Zeynep’adlı karakterin eşi ‘Oktay’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu dizide iki çocuk babasını canlandırıyor.

Görkem Sevindik'in oğlu resmen babasının pabucunu dama attı!.. 57

Görkem Sevindik oğlu doğduğunda verdiği bir röportajda çocuğunun bakımında eşine yardımcı olduğunu söylemişti.