Ana sayfa Dizi Haberleri Görünen köy kılavuz istemez; Mucize Doktor dizisi kabuk değiştirdi!

Görünen köy kılavuz istemez; Mucize Doktor dizisi kabuk değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde bu kadar aksiyon iyi mi, yoksa kötü mü? Fox TV’de geçtiğimiz sezonun fırtına gibi esen dizisi Mucize Doktor, 28 bölümlük performansı ile Türk dizileri tarihine altın harflerle geçti. Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizinin pandemi nedeniyle uzun süredir ekranda olmaması, merakları da heyecanı da çok artırdı.

Mucize Doktor dizisinin Haziran ayında yapılan 2. sezon sunumundan sonra verilen mesajlar çok netti. Dizinin 2. sezon başlangıcı çok farklı ve etkili olacak idi… Bu mesajların ne kadar doğru olduğu da 2. sezon için yayınlanan fragmanlarla anlaşıldı. Yaşanan patlama, ölen karakter (muhtemelen Kıvılcım), yeni bir bebeğin doğuşu, Ali ile Nazlı’nın öpüşmeleri…

Mucize Doktor dizisinin ekibi adeta boş geçen ayların intikamını alır gibi, 29. bölümü bomba gibi hazırladı… 17 Eylül Perşembe günü ekrana gelecek 29. bölümden  yayınlanan fragmanlardaki aksiyonun bolluğu Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonunun, ilk sezondan daha heyecan dolu olacağını gösteriyor.

Nazlı ve Ali Vefa aşkının da gelişeceği yeni bölümlerin bu kadar fazla aksiyon ile dolu olması iyi mi yoksa kötü mü? İlk sezonda dizinin temposuna alışan izleyiciler, artan heyecan dalgasını nasıl karşılayacak? Genelde aksiyon sevilen bir durum ama Mucize Doktor hayranları bu kadar aksiyonun olmadığı ilk sezonu da kaçırmadı ve reyting rekorları kırıldı.

Yani Mucize Doktor dizisinde bu kadar aksiyona gerek var mı? Bu kadar fazla aksiyon iyi mi yoksa kötü mü? İşte bu konu dizinin hayranları arasında tartışılmaya başlandı. Elbette ki yeni bölümler yayınlandıkça net bir fikir sahibi olabileceğiz.

Ancak görünen köy kılavuz istemez, Mucize Doktor dizisi çok değişti… Dizinin yeni sezon fragmanları kabul değiştirdiğini, hikayenin farklı noktalara gideceğini, aksiyonun daha ön planda olacağını, aşka tutunan bir senaryonun geldiğini anlatıyor…