Ana sayfa Sosyal Medya Görüntüye ve reytinge bakılırsa Hercai dizisi adım adım finale gidiyor!

Görüntüye ve reytinge bakılırsa Hercai dizisi adım adım finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları bulaşmaya devam eden Hercai dizisinden gelen izlenim, adım adım finale doğru gidildiğini anlatıyor… Dizinin final kararı olup olmadığı bilinmiyor, belki böyle bir karar da yok… Ancak hikayenin gidişatı ve reytinglerin durumu bunu çağrıştırıyor.

Hikaye artık tıkanma noktasına geldi. Bir süredir ilgiyi artırmak için karakterler bir bir harcanıyor… Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası gibi isimlerin ayrılıkları ortaya çıkmıştı. Son olarak da Hazar karakterine hayat veren Serhat Tutumluer’in sete veda etmesi, dün akşamki 65. bölümde de vurulması bir karakterin daha bitişini anlatıyor.

Diziden önemli karakterler ve oyuncular bir bir ayrılıyor… Yeni gelen karakter, hikayenin değişimine yönelik bir izlenim de yok… Miran ve Reyyan arasındaki paslaşmalara doğru ilerleyen yapımda hikaye noktasında da artık senaristler ne yapsalar da izleyicinin ilgisini çok yükseltme şansları kalmadı.

Son olarak 66. bölüm fragmanında Reyyan’ın Umut’u doğurduktan sonra kalbinin durması ve öleceği hissiyatının verilmesi biraz heyecanı yükseltti. Ancak tüm dizi hayranları biliyor ki, ‘başroller ölmez’.

Hercai dizisinin dün akşamki bölümünün reytingleri totalde bir miktar toparlama sergiledi. Ancak yine de çok düşük. Tüm kişilerde 9. olabilen Hercai, AB ve ABC1 kategorilerinde ise iyice geriliyor.

AB’de 35.sıradaki dizi, ABC1’de ise 19. olarak dikkatleri çekti. İşte dizinin 4 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 66.bölüm fragmanı: