Ana sayfa Dizi İzle Gözyaşları Zeliş için aktı! Arka Sokaklar dizisinde ağlatan sahne!

Gözyaşları Zeliş için aktı! Arka Sokaklar dizisinde ağlatan sahne!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 2 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 584. Bölümde Zeliş’in başına gelenler Hüsnü ve ailesini, sonra ekibi perişan ediyor! Giray tarafından tecavüze uğrayan Zeliş, hayatının en büyük kabusunu yaşadı. Hüsnü, kızı Zeliş’in başına gelenlerden dolayı kendini suçluyor ve intihara kalkışıyor! Zeliş, Giray’ın mesajını babası Hüsnü’ye ilettikten sonra acı gerçek onu perişan eder. Giray’ın annesi Nevbahar’ı öldürmesi Hüsnü’ye pahalıya patlar. Hüsnü, kızının yaşadığı acıya ve söylediklerine daha fazla dayanamaz ve hastanenin terasına çıkar.

Yürüyen bir ölü gibidir. Cebinden çıkardığı beylik tabancasını şakaklarına dayar. Bu sırada Mesut ve Engin, onu ortalıkta göremeyince telaşlanırlar. Aramaya başlarlar. Terasa geldiklerinde Hüsnü’nün hali onları paramparça eder. Hüsnü’nün dalgınlığından faydalanan arkadaşları onu kötü sonuçlanacak bir durumdan kurtarmış olurlar. Hüsnü bitik bir halde onların kollarında ağlamaya başlar.

Hüsnü, bitap bir şekilde hastanenin koridorunda oturmaktadır. Zeliş, odadan çıkarak onun yanına gelir ve hastane odasına götürür. Zeliş, babasının güçsüzlüğünü hissetmiş gibidir. Odaya giren baba-kız çok kötü durumdadır ve konuşmaya başlarlar. Zeliş utancından bahsederken Hüsnü, bu duruma düşmesinde kendi hatası olduğunu söyler. Zeliş’in doğumundan, bu yaşına kadar geçen güzel anılardan bahseden Hüsnü, kızı ile çok duygusal bir konuşma yapar. İkilinin acıklı durumu ise, izleyenlerin gözlerini doldurmaya yetecek kadar duygusaldır.

Giray, annesini öldüren Hüsnü’den intikam almak için Zeliş’i kaçırır ve Zeliş’e saldırır. Zeliş, kameramanı ile birlikte hastaneye gider. Bu sırada hastaneden taburcu olan Selin, Mesut ile birlikte onu hırpalanmış görünce büyük şaşkınlık yaşar. Hastane odasında Zeliş, başına gelenleri Selin’e anlatır. Dünya, Selin’in başına yıkılır. Selin, Rıza Babaya Mesut ise, Hüsnü’ye bu acı haberi verir. Hüsnü, duydukları karşısında yıkılır. Hastaneye giden Hüsnü, Zeliha’nın kendisini görmek istememesi karşısında ikinci yıkımı yaşar. Ekip, yaşanan bu korkunç olay karşısında büyük acı duyar.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!