Ana sayfa Dizi İzle Gülperi | 13.Bölüm – Kardeşim Duymuyor!

Gülperi | 13.Bölüm – Kardeşim Duymuyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin 13. bölümü 7 Aralık Cuma günü izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Show TV’de 13. bölümü ekrana gelen Gülperi dizisinde, açılan velayet davasında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Şeyma, kocasını elinden aldığını düşündüğü Gülperi’nin aleyhine elinden geleni ardına koymazken ve avukatlığını yaptığı Yakup Taşkın da oğlu Ejder’in ölümünden sorumlu tuttuğu Gülperi’yi bitirmek, acı çektirmek için uğraşmaya kararlı.

Velayet davası açılan Gülperi, mahkemede Kadir’in savunmasıyla Şeyma’nın iftiraları arasında zor anlar yaşadı.

Şeyma, mahkemeye Gülperi ve avukatı Kadir arasında bir ilişki olduğunu söyleyerek birlikte çekilen resimleri verince ikisi de zor durumda kaldı.

Ertesi gün salona getirilen çocukların annelerinde kalmak istemeleri ve onu savunmalarına karşın hakim, beklenmeyen bir karar verdi.

Sevgi evine götürülen çocuklardan Bedriye ve Hasan’ın annelerine, Can’ın ise dedesine verilmesini onayladı.

Can, duyma problemi yaşarken olanlardan habersiz bir şekilde şaşkın şaşkın ne olduğunu sorarken, Gülperi büyük bir acı yaşamaktaydı.

Can’ın bu hali, izleyenlerin de yüreklerini burktu.

Bu arada Ejder’in mezarına gelen adamın kim olduğu ise büyük merak konusu. Tam mahkeme bu kararı açıklarken adam da o anda Ejder’in mezarının yanında durmaktaydı. Yüzü görünmeyen kişinin kimliği şimdiden merak konusuyken, sosyal medyada bu kişinin Gülperi’nin öldü denilen ama cesedi bulunamayan kocası olduğu şeklinde tahminler yürütülmekte.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert