Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 16. yeni bölüm ön izleme yayınlandı!

Gülperi 16. yeni bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Gülperi dizisinin 16. yeni bölümü izleyicilerle 28 Aralık Cuma akşamı, yani bu akşam buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Gülperi’nin zor seçimine şahit olacağız. Gülperi dizisinin 16. yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

Gülperi’nin bu akşam ekrana gelecek 16. bölümünde Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer.

Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir.

Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder.

Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

“Gülperi” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Metin Balekoğlu & Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon

Eser: “Yazıp Yazıp Sildiklerim”
Söz&Muzik&Yorum: Dilek Kavraal
Yapım: DokuzSekiz Müzik

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Erkan Bektaş, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör