Ana sayfa Dizi İzle Gülperi | 7.Bölüm – Bizi Sokağa Atmayın!

Gülperi | 7.Bölüm – Bizi Sokağa Atmayın!

tarafından ker_def

Gülperi dizisi reytingleriyle Cuma günlerine damga vurmaya başlamıştı. Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu gibi önemli isimlerin yanı sıra Burak Dakak ve Aleyna Özgeçen gibi genç oyuncuların da katkısıyla dizi bir hayli sevilmişti. Show TV ekranlarında izleyicilerle 7. bölümüyle 26 Ekim Cuma günü buluşan dizide yine önemli sahneler vardı. 7. bölümden önemli bölümler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Vidodan 7. bölümden dikkat çeken sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 7. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Gülperi’nin 7. Bölümünde; aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu, Hasan’ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur.

Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can’ın dua etmekten başka seçeneği yoktur.

Gülperi’nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan’ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Şeyma ise Gülperi’yi Kadir’den uzak tutma planlarına devam etmektedir. Hayat ise Gülperi’yi bu kez hiç beklemediği bir yerden vuracaktır.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert