Ana sayfa Dizi İzle Gülperi | 8.Bölüm – Oyuna Gelmişiz Gülperi!

Gülperi | 8.Bölüm – Oyuna Gelmişiz Gülperi!

tarafından ker_def

Gülperi dizisinin 8. yeni bölümü 2 Kasım Cuma akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu’nun başrollerindeki dizide genç oyuncular Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir Özyakışır dikkat çeken performanslara imza atmaya devam ediyor. Gülperi dizisi 8. bölümden önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 8. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

Şeyma ve Kadir’in romantik anlarının dikkat çektiği tanıtımda, Gülperi çocuklarıyla birlikte sokakta kalıyor. Hasan’ın Seyit’in teklifini kabul edip etmeyeceği merakla beklenirken, Gülperi çaresizce çıkış yolu arıyor. Soğukta sokakta kalan çocuklarını kurtarmak için gözyaşları içinde para isteyen Gülperi’nin, “Dışarıda fırtına var. Sadece bir geceliğine otelde kalacak para istiyorum sizden!” sözleri yürek burkuyor.

KÜNYE

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör

GENEL HİKAYE

Gülperi, gençliğinden itibaren cinsiyetinin derdini omzunda taşıyan bir kadının annelik hikâyesi… Bütün heveslerini ve yaşama dair duyduğu heyecanı babası ve eşinin ailesi uğruna heba eden Gülperi, eşinin kaybından sonra kendisine atılan iftira sebebiyle, çocuklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır ve gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye dalmaya hazırlanır. O bir annedir ve çocukları olmadan kendi yolunda yürümeye asla razı gelmeyecektir.