Ana sayfa Dizi Haberleri Güçlü kadın hikayesi arayanlar nerede? İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk hayal kırıklığı oldu!

Güçlü kadın hikayesi arayanlar nerede? İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk hayal kırıklığı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden beklenti o kadar yüksekti ki, finale giden Sadakatsiz’in boşaltacağı ikincilik koltuğuna oturması bile bekleniyordu. Kuruluş Osman dizisinin baskın bir şekilde önde olduğu Çarşamba akşamları, kadına yönelik yeni bir dizinin şansı yüksek görünüyordu.

Oğlum ile Show TV tam da istediği dönüşleri alamadı. Fox TV’de ise 5 bölüm süren Son Nefesime Kadar dizisi de istenileni başaramadı. Herkesin gözü Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin üzerine yoğunlaşmıştı. Ancak beklentiler çok yüksek olsa bile, tv8’in kabul edemeyeceği kadar düşük reytingler elde edildi…

İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olacağı yönünde sosyal medyadaki heyecan da bu reyting oranları ile azaldı. Dizinin gününün yanlış olduğunun düşünenlerin yanı sıra, tanıtımları yeterince iyi yapılmadığını belirterek tv8’i suçlayanlar da var.

Güçlü kadın hikayesi arayanlar nerede? İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk hayal kırıklığı oldu! 13

Dizi için tv8’in çok da fazla tanıtım atağında bulunmadığı zaten sosyal medyada yapılan paylaşımlara bakılarak anlaşılabilir. Birçok kişinin dizinin farkında olmadığı gerçeği bir yana, Çarşamba rekabetinde bu şekilde varlık göstermesi de pek mümkün görünmüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Selin Yeninci’nin çok başarılı bir oyunculuk ortaya koyduğu dizide Olgun Toker de başrolde yer alıyor.

Etkileyici isimlerin kadrosunda yer almasına ve kadın izleyicilerin ilgisini çekecek hikayesine rağmen dizinin bu kadar kötü bir başlangıç yapmasının altındaki nedenler merak ediliyor.

Güçlü kadın hikayesi arayanlar nerede? İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk hayal kırıklığı oldu! 14

Meryem karakterini canlandıran Selin Yeninci, hikayenin kendisini çok etkilediğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: “Senaryonun kadınları klişe mağduriyet içinde değil kendi seçimlerini yapan ve hayatlarının sorumluluğunu alabilen kuvvette konumlandırması bana çok güvende hissettirdi.”

Şimdiye kadar hep kadın izleyicilerin güçlü kadın rollerini ekranda göremediklerini, kadın hikayelerinin az olduğuna yönelik serzenişlerini sosyal medyada duymuşsunuzdur.

Ancak etkili bir kadın hikayesi olarak öne çıkan Annenin Sırrıdır Çocuk’a ilgisiz kalınması, güçlü kadın hikayelerinin çok arzu edildiği düşüncesinin de yeniden sorgulanması gerektiğini ortaya koyuyor.