Ana sayfa Dizi Haberleri Güçlü kadın karakterlerin başarılı oyuncusu Birce Akalay, Mezarlık’ta da hayranlarını şaşırtmayacak.

Güçlü kadın karakterlerin başarılı oyuncusu Birce Akalay, Mezarlık’ta da hayranlarını şaşırtmayacak.

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Görünen o ki haziran, Birce Akalay’ın ayı oldu. Yetenekli oyuncu Kuş Uçuşu’nun hemen ardından bir diğer projesi Mezarlık’la hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yani bu demek oluyor ki Birce Akalay haziran ayına damgasını vuracak.

Başarılı oyuncu Birce Akalay çok kısa arayla iki farklı diziyle Netflix’te hayranlarıyla buluşuyor. Akalay’ın başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu isimli dizi 3 Haziran’da gösterime girdi. Dizi, özellikle de Birce Akalay oyunculuk performansıyla herkesi büyüledi.

Güçlü kadın karakterlerin başarılı oyuncusu Birce Akalay, Mezarlık’ta da hayranlarını şaşırtmayacak. 8

Birce Akalay, Kuş Uçuşu gösterime girdikten iki hafta sonra bu kez Mezarlık isimli diziyle Netflix’te olacak. Birce Akalay’ın başrolünü Olgun Toker’le paylaştığı Mezarlık, 17 Haziran’da Netflix’te yayına girecek. Çekimleri çok uzun süre önce tamamlanan yapım sayesinde hayranları haziran ayında bol bol Birce Akalay izleyecek.

Kuş Uçuşu dizisinde kariyerinin zirvesinde bir ana haber spikerini canlandıran Birce Akalay, Mezarlık’ta ise bir polise hayat verecek. Yapımcılığını ANS Production & Evrensel Film’in üstlendiği Mezarlık aslında bir film serisi. Kadın cinayetlerine dikkat çeken film serisinde Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser Önem Özülkü (Birce Akalay) ve komiser yardımcısı Serdar Ata (Olgun Toker) her filmde birbirinden farklı cinayeti aydınlığa kavuşturacak.

Güçlü kadın karakterlerin başarılı oyuncusu Birce Akalay, Mezarlık’ta da hayranlarını şaşırtmayacak. 9

Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un kaleme aldığı; Abdullah Oğuz imzalı dizinin ilk sezonu ‘Güneşten Daha Sıcak, Bir Nefes Kadar Yakın, Göldeki Kadın ve Düğüm olmak üzere, dört filmden oluşacak. Film serisinin kadrosunda; Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Berna Öztürk, Sezgin Uzunbekiroğlu, Baran Güler, Cem Sürgit ve Elif Sevinç gibi sevilen isimler de yer alıyor.

Kuş Uçuşu isimli dizide canlandırdığı kariyerinin zirvesindeki gazeteci Lale Kıran’ı canlandırırken sergilediği performansla herkesi büyüleyen Birce Akalay, Mezarlık’ta da yine çok güçlü bir kadın karaktere hayat veriyor. Bu kez karşımıza polis olarak çıkacak Birce Akalay’ın performansı çok merak ediliyor.