Ana sayfa Dizi Fragmanları Gül Masalı bitti ama Tozluyaka dizisi direnmeye devam ediyor!

Gül Masalı bitti ama Tozluyaka dizisi direnmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Yaz döneminde başlayan dizilerin düşük reytingler nedeniyle bir bir final yapmaya devam ettiği bu ortamda Tozluyaka dizisinin tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alarak ayakta kalması önemli bir başarı olarak gözüküyor. AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük reytingler almasına rağmen Tozluyaka, kemik izleyici kitlesinin desteği ile 17. bölüme kadar gelmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta atv ekranında yayınlanan Gül Masalı dizisi, 17. bölümü ile birlikte final yapmak durumunda kalmıştı. Teşkilat ve Yargı dizilerinin milyonlarca izleyiciyi kendisine bağladığı pazar akşamları, Tozluyaka ise direnmenin sembolü olmaya doğru ilerliyor.

Gül Masalı bitti ama Tozluyaka dizisi direnmeye devam ediyor! 7

Dizinin tecrübeli oyuncuları ile genç isimlerin kaynaşması da çok etkili oldu. Tozluyka’nın 23 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 17. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Berk ve Ali tüm düşmanlıklarına rağmen ilk defa gerçekle yüzleşirler. Belki de hayattaki son dakikalarıdır ve kardeşliğin ne demek olduğunu anlayacakları son andır… Yalanlardan arınmış bir yüzleşme…

Ege ve Çağrı korktukları için sakladıkları gerçekler yüzünden köşeye sıkışmışlardır. Cemre’yi gerçekten onlar mı öldürmüştür?

Her şeyi bildiğini düşünen Hazal ise onları korumuş ama sonunda en büyük darbeyi o almıştır. Affetmesi zor seçimlerin bedeli ödeyecektir herkes.