Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı dizisinin afişine çok şaşırtan eleştiri!

Gül Masalı dizisinin afişine çok şaşırtan eleştiri!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon boyunca ekrana gelen diziler birer birer final yapmaya ya da yaz arası vermeye hazırlanıyor. Kimi diziler final yaparak ekrana veda etti, kimileri sezon finalleriyle bir kaç aylık ara vermeye hazırlanıyor. Bu sırada izleyiciye yeni heyecanlar yaşatacak yeni diziler de ekrana gelmeye başlıyor.

Kanallar uzun zaman önce yaz dizileri için hazırlıklarını yaptı ve yazın favorisi olacak çiftleri belirleyerek yeni yaz dizilerinin çekimlerine başladı. Önümüzdeki haftalar içinde birer birer ekrana gelmeye başlayacaklar. Bu diziler arasında atv’nin Gül Masalı dizisi de yer alıyor.

Kanalların yaz aylarında daha çok romantik komedi türündeki dizileri tercih ettiği biliniyor. Ancak zaman zaman dram ağırlıkla farklı diziler de ekrana getiriliyor. Atv’nin Gül Masalı dizisi de dram dizisi.

Gül Masalı dizisinin afişine çok şaşırtan eleştiri! 8

Dizinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’ın başrolünde oynayacakları dizi, özellikle iki oyuncunun hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Gül Masalı dizisinin afişleri ise hafta içinde paylaşıldı. Dizinin tanıtımlarında kullanılacak olan afişi gören izleyenlerin yaptığı yorumlar ise büyük dikkat çekti. Sosyal medyada afişlerin yayınlanmasının ardından, dizinin adından dolayı güllerle dolu afiş, pek çok izleyici tarafından ‘fazla güllü’ bulundu!

Adeta eleştiri yağmuruna tutulan afişle ilgili yapılan yorumlarda izleyiciler, adında gül olduğu için afişin de güllerle kaplı olmasını saçma bulduklarını ifade ediyorlar.

Gül Masalı dizisinin afişine çok şaşırtan eleştiri! 9

Gonca ve Toprak isimli iki karakterin aşk hikayesini anlatacak olan dram dizisinin ilk bölümü için merak tavandayken yaşanan bu durum şaşkınlık yarattı!

İzleyiciler sosyal medyada sıklıkla afişte çok fazla gül resmi bulunduğunu belirterek eleştiri mesajları gönderiyorlar. Beğenilmeyen afişe bir izleyicinin “hayırlı cumalar” deme isteği yarattığını belirttiği sözleri de dikkat çekti.

Bu arada Gül Masalı dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak afişinin de yayınlanmasının ardından, Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu’nun kaleme aldığı dram türündeki dizide ayrıca şu oyuncular rol alıyor: Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal.