Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinin final kararı geldi ama izleyicinin atv’ye teşekkür etmesi lazım!

Gül Masalı dizisinin final kararı geldi ama izleyicinin atv’ye teşekkür etmesi lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminde başlayan Gül Masalı isimli dram hikayesi için atv’den final kararı geldi. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, etkili bir aşk hikayesini ortaya koydu. Isparta’nın güzel coğrafyasında çekilen ve izleyenleri de mest eden Gül Masalı dizisinin veda edecek olması birçok izleyiciyi üzdü.

Ancak yaz döneminde başlayan ve düşük reytingler alan birçok dizinin erken finaller yaparak bitirilmiş olması gerçeği de ortada duruyor. Pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı dizisinin bu kadar uzun süre devam etmesi, atv’nin verdiği bir fırsattı.

Dizinin hikayesi de iyi bir şekilde işlendi ve oyuncuların başarılı performansları ile de Gül Masalı, Pazar akşamları için alternatif bir dizi oldu. Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrol performansları da çok beğenildi. İki genç oyuncunun daha fazla öne çıkması da sağlayan Gül Masalı dizisi, 17. bölümü ile gelecek hafta ekrana veda edecek.

Gül Masalı dizisinin final kararı geldi ama izleyicinin atv'ye teşekkür etmesi lazım! 7

Birçok dizi hayranı kısa süren yapımların ardından yayıncı kanallara tepki gösterirken, Gül Masalı’na makul bir süre veren ve destek sağlayan atv’ye ise teşekkür etmesi lazım. Reytinglerin yakıcı gerçekliği noktasında televizyon kanalları zarar etmemek adına büyük emekler harcanan dizileri kısa sürede yayından kaldırıyor.

Kamu yayıncısı TRT1 bile Seni Kalbime Sakladım isimli diziyi 7. bölümde yayında kaldırdı. Mükemmel Eşleşme dizisi de 13. bölümü ile gelecek hafta final yapacak. Fox TV’nin de en son Kusursuz Kiracı dizisini 6. bölümde bitirdiği düşünülür ise, atv’nin Gül Masalı dizisinin düşük reytinglerine rağmen 17. bölüme kadar sabır göstermesi önemli bir destek olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Gül Masalı dizisinin kadrosuna en son katılan isim Keremcem olmuştu. Hayranları da bu duruma çok sevinmişti. Keremcem, Kimse Bilmez isimli 2019 yılında atv’de yayınlanan dizinin ardından dijital proje Yetiş Zeynep dışında başka bir dizide yer almamıştı.

Gül Masalı dizisi Keremcem’in yeniden hayranları ile buluşması noktasında da ilgi çeken bir yapım oldu.