Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı’nın Ece’si Zehra Yılmaz; sade, zarif ve samimi!..

Gül Masalı’nın Ece’si Zehra Yılmaz; sade, zarif ve samimi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda ATV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Zehra Yılmaz, Gardırop Magazin Dergisi’nin beauty ekinin Ekim ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergide güzel oyuncuyla ilgili, “Sade, zarif ve samimi’ ifadelerine yer verildi. Dergiye verdiği röportajda, sezonun güzellik trendleri ile ilgili konuşan Zehra Yılmaz, kendi güzellik rutinlerini ve oyunculuğa başlama hikayesini anlattı.

Gül Masalı'nın Ece'si Zehra Yılmaz; sade, zarif ve samimi!.. 7

Gül Masalı dizisinde Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir ve Sarp Can Köroğlu ile başrolde yer alan oyuncu dizide, ‘Ece Kardaş’ adlı karaktere hayat veriyor.

Performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Gül Masalı dizisinin kendisi için önemini şu sözlerle ifade ediyor:

“Senaryosunu ilk okuduğumda gerçekten hikayenin günümüz yaz dizilerinden çok farklı olduğunu hissettim. Sadece romantik, iki kişinin hikayesi değil. Burada Romeo ile Juliet hikayesi de var. İki düşman ailenin çocuklarının birbirleri ile tekrar bir araya gelmeleri. Toprak savaşları, acayip güzel. Aslında bizim toprağımızdan bir hikaye. Toprak kokan ve toprağında gül yetişen bir hikaye.”