Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, çocukların bir hayalinin gerçek olmasına yardımcı oldu

Gülben Ergen, çocukların bir hayalinin gerçek olmasına yardımcı oldu

tarafından ker_def

gulbenvoleybool1

Voleybol sahasının açılış etkinliğinde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ile sanatçı Gülben Ergen’in yanı sıra federasyon yöneticileri, Türkiye Bayan Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Milli Voleybolcular Arslan Ekşi ve Burak Mert, VakıfBank Spor Kulübü’nden Kimberly Hill ve Gizem Örge, Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü’nden Özgenur Yurtdagülen, Saran Medya Spor Pazarlama Direktörü Cem Ülkeroğlu, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Lokman Arıcıoğlu da katıldılar.

Tarlabaşı’nda yaşayan Zuhal ve arkadaşlarıyla röportaj yaparak mahallelerindeki şartlar nedeniyle voleybol oynayamadıklarının öğrenilmesini sağlayan Gülben Ergen, voleybol sahasının açılış etkinliğinde konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Tarlabaşı bölgesindeki röportajımızda gördük ki, bu bölgede çocuklar voleybol oynamak istiyor fakat yeterli alan olmayışı ve ailelerinden destek göremedikleri için oynayamıyorlar. Çocuklarımız eğer voleybol oynayarak mutlu olacaksa, elimizden gelenin en iyisini yapmak istedik. Tarlabaşı’ndaki mevcut durumu iyileştirmek için voleybol konusunda Türkiye’deki en kapsayıcı kurum olan Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortak bir çalışma yaptık. Voleybol oynamak için en uygun alan olan Sururi Ortaokulu’nun bahçesine 4 adet mini saha kurarak ve okuldaki var olan sahayı yenileyerek tüm öğrencilerle doyasıya voleybol oynadık. Röportaj günü iki kızımızın ağzından çıkan birkaç naif sözle, bugünkü şenlik havasını yarabildik. Çocuklarımızın mutluluğunu ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlayabilmek bizim için çok önemli. Bu düşüncemize ortak olarak gerekli tüm yardımları yapan herkese çok teşekkür ediyorum.”