Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, ‘iddialar umurumda değil’ demek için bakın nasıl bir paylaşım yaptı

Gülben Ergen, ‘iddialar umurumda değil’ demek için bakın nasıl bir paylaşım yaptı

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan ve ünlü bir ismin bir cinayetin azmettiricisi olabileceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bu ünlü ismin Gülben Ergen olduğu yönündeki iddialar ve haberlere karşın ünlü şarkıcı keyfinin yerinde olduğunu gösteren bir paylaşıma imza attı.

NELER OLMUŞTU?

Antalya’da 1988 yılında Gülben Ergen’in agabeyi Rıfat Ergen’i öldürün, kendisi de 2005 yılında öldürülen Gürinan Bayramoğlu konusunda gelişmeler devam ediyor.

Gürinan’ın ağabeyi Gürcan Bayramoğlu, o dönem mahkemede, kardeşini şarkıcı Gülben Ergen’in öldürttüğünü öne sürmüştü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan Asım Bayram cinayetinin katil zanlısı olarak tutuklanan Murat Güneş, daha önce de cinayet işlediğini ve kendisini ünlü bir ismin azmettirdiği, ancak parasını da alamadığını söyledi.

Bu ünlü ismin Gülben Ergen olduğu ortaya çıkmış ve şarkıcı, bu iddiaları iftira, gerçek dışı, asılsız ifadeleri ile yanıtlamıştı.

GÜLBEN ERGEN’İN KEYFİ YERİNDE

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çeken Gülben Ergen, hayatına devam ettiğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirtiyor.

İşte o paylaşım:

Dinlenecek ve söylenecek şarkılar… Okunması gereken kitaplar… Muhabbete ortak olacağın dostlar… Eğlenceli, matrak arkadaşlar…
Göstermelik değil, yaşamayı sevdiğin bir hayat ve dahası, heyecanlı, renkli, umut kokan hayallerin varsa…Yolundadır herşey⚜️

Gülben Ergen, 'iddialar umurumda değil' demek için bakın nasıl bir paylaşım yaptı 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) İbrani Kökenli, Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile ünlenmiştir.