Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, oğullarıyla fotoğraf paylaştı ama küçük bir bilgi hatası yaptı!

Gülben Ergen, oğullarıyla fotoğraf paylaştı ama küçük bir bilgi hatası yaptı!

tarafından ker_def

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan ile olan evliliğinden doğan büyük oğlu Atlas ve ikizleri Ares ve Güney ile Eskişehir’in meşhur Çi böreğini yerken bir fotoğraflarını paylaştı.

Televizyongazetesi/Detay- Oğullarının hayli büyüdükleri görülen Gülben Ergen, bu mutlu anlarını instagram sayfasından paylaşmayı ihmal etmedi.

Çi Börek’e pek çok kişi gibi ‘çiğ börek’ dediği dikkatlerden kaçmayan Ergen’i takipçilerinin bazıları yorumlarıyla uyardı.

Özellikle Eskişehirli olan takipçilerinin asıl çi böreği şehirlerinde yemeleri için davet ettikleri de yorumlarda görülmekte.

Ergen, paylaşımında oğulları sevse de arada bir yediklerini de vurgulamadan geçmedi.

Bu arada pek çok takipçisi de fotoğrafı görünce çocuklarının ne kadar büyüdüklerini ve yakışıklı olduklarını ünlü şarkıcıya yorum olarak yazmaya başladılar.

Atlas, Güney ve Ares’in üzerindeki Türk bayraklı tişörtler de dikkat çekti.

İşte Gülben Ergen’in o paylaşımı:

Çiğ börek seviyor olmamız, her zaman yiyoruz anlamına gelmesinnnnn? #kırmızı #beyaz ?

Gülben Ergen, oğullarıyla fotoğraf paylaştı ama küçük bir bilgi hatası yaptı! 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile geniş kitlelerin sevgisini kazanmıştır.