Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen yine paylaşımıyla kafaları karıştırdı!

Gülben Ergen yine paylaşımıyla kafaları karıştırdı!

tarafından ker_def

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine şaşırttı!

Ergen, siyah beyaz bir fotoğrafını yayınlayarak paylaşımına “İnsan sadece kendi ile başbaşa kalabildiğinde özünü duyabilir… Geçici coşkular, gerekli/gereksiz kalabalıklar, etraf, bıdı bıdılar ve başkasının hayalleri üzerine kurulu yolculuklarda kendi sesin gelmez olur, dipten bir uğultu olarak kalırız… O zaman kabuk değiştirme zamanıdır” yorumunu yazdı.

Televizyongazetesi/Detay – Ergen’in takipçileri bu yorum sonrasında beğeni yağdırdılar. Ünlü şarkıcının zaman zaman yaptığı bu tür paylaşımları, genelde kendisiyle ilgili medyada yer alan kimi haberlere karşın verdiği yanıt oluyor.
Son paylaşımını hangi olay ya da konu üzerine yaptığı ise anlaşılamadı!

Görünen o ki Gülben Ergen, genel bir muhasebe yaparak, kimi zaman kendi kendine kalmanın, daha mantıklı ve doğru düşünme şansını insana tanığı mesajını takipçilerine de vermek istemiş!

Gülben Ergen yine paylaşımıyla kafaları karıştırdı! 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile geniş kitlelerin sevgisini kazanmıştır.