Ana sayfa Sosyal Medya Gülben Ergen’e ‘Biz çömezleriz’ dedirten Sezen Aksu videosu!

Gülben Ergen’e ‘Biz çömezleriz’ dedirten Sezen Aksu videosu!

tarafından ker_def

Gülben Ergen, sosyal medya hesabından Sezen Aksu’nun bir konserinden kısa bir bölümün olduğu videoyu yayınladı.

Aksu’nun çok sevilen ‘Git’ isimli şarkısını söylediği ve şarkının bir yerinde durup, konseri izlemeye gelenlerle aşk üzerine bir konuşma yaptığı anlar, izleyenleri güldürdü.

Televizyongazetesi/Detay

Ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun bu videosunu paylaşan Gülben Ergen’in düştüğü not ise dikkat çekti.

Ergen, ‘Biz kimiz ki?’ dedirten sözleriyle Sezen Aksu’nun uzun yıllardır milyonları etkileyen varlığı karşısında duyduğu saygıyı ortaya koydu.

İşte Gülben Ergen’in o notu ve paylaştığı video:

Biz var ya bildiğin çömezleriz be?Var mı böyle bi şov sahnede✌?Öz güvene gel, komikliğin dibi??Kendi başına dev! Yazar, besteler, oynar, güler güldürür, ağlar ağlatır. Memleketin dört bir yanından fışkırır o #sezenaksu #kadın #kadınıngücü Hastasıyım hastası? @f.sezenaksu @nurselkurular @sezen.aksumm @sezendelisi3493 @sezenaksuclub @sezenli.yillar @minik_.serce ?#minikserçe

 

Gülben Ergen'e 'Biz çömezleriz' dedirten Sezen Aksu videosu! 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile geniş kitlelerin sevgisini kazanmıştır.