Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen’e Erhan Çelik’in avukatından ağır sözler

Gülben Ergen’e Erhan Çelik’in avukatından ağır sözler

tarafından ker_def

Erhan Çelik’in avukatı Emin Canacankatan, yaptığı açıklamayla Gülben Ergen’e adeta ateş püskürdü!

İşte Erhan Çelik’in avukatının yaptığı o açıklama;

“Müvekkilim kendi alanında ülkenin saygın ve başarılı isimlerinden olup ülke çapında kabul görmüş bir şahsiyete sahiptir.

Ne yazık ki daha önce yapmış olduğumuz açıklamada da belirttiğimiz gibi boşanma ile biten evliliği ve o evlilik sonrası yaşadığı yasak aşk haberleri ile gündemden düşmeyen eski eşi nedeniyle haksız, gerçek dışı, karalamaya ve iftiraya yönelik bir takım isnatlar ile aslında tartışılması gereken gayrı ahlaki aşk haberleri yerine müvekkilime yönelik bir algı operasyonu yapıldığına tüm ülke gibi biz de tanık olmaktayız.

Müvekkilim ne boşanma sürecinde,

ne de boşanma davasının sonuçlanıp kendi şahsi hayatını sürdürdüğü dönemde saygın, onurlu, şahsiyetli ve vakur duruşunu bozmamış, hiçbir polemiğe girmemiş, sadece mesleğini kendine yakışan dik bir duruş ile sürdürmüştür.

Bir otomobilin eşi görüşmemiş şekilde ‘bıçaklandı’ iddiası gibi komik ithamlarla ile kendisine yapılan haksızlıklara ve yaratılmaya çalışılan algıya karşı hukuk süreci içerisinde gerekli müracatlar yapılmış, iddia sahibine karşı uzaklaştırma kararları alınmış, kişilik haklarına yönelik ağır ihlaller nedeni ile de -1-TL’lik sembolik değeri olan manevi tazminat davası açılmıştır.

Başlatılan hukuki süreç ve uzaklaştırma kararına karşı yapılan itirazı red edilen ve yargı tarafından “şiddet uygulayan kişi” olarak nitelenen karşı taraf bu kez yine bizzat haksız ve gerçek dışı beyanlar ile olayın gerçek olan yönünü farklı yanlara çekip dikkatleri dağıtmak amacı ile yeni bir strateji yaratmaya çalışmaktadır.

Savcılık makamı tarafından haklarında isnatta bulunulan kişilerin ifadelerinin alınıp,serbest bırakılmaları ve

“dosyanın ikmalen gönderilmesi ” talimatı varken bu kişileri geçmişi karanlık gibi gösterip rutin olarak alınan bir ifadeyi manşetlere taşıyarak “ölüm tehdidi” “göz altına alındılar” şekline getirmekte, müvekkilim ile hiç bir ilgi ve alakası olmayan iddia ve olaylara kendisinin çekilme çabasının beyhude bir sonucudur.

Bu tür iftiralarla müvekkilimin ilişkilendirilmeye çalışılması, yasak aşk haberlerinin üzerini örtmeye yönelik bir algı operasyonu ve kamuoyunun gerçekleri görmemesini sağlamaya yöneliktir.

Bilindiği gibi bizzat karşı tarafın avukatı tarafından “gerekçesi ne olur ise olsun” denilerek gayrı ahlaki ilişki iddialarının zımnen kabulü var iken…

İddialar ileri sürülen karşı taraflarca şu ana kadar ne bir açıklama ne de yalanlama yok iken…

Bu konuda manşetlere ve televizyonlara taşınan aşk yazışmaları ve görüntüler var iken…

Yasak aşk haberlerinin diğer tarafı olan Tolga Hikmet Duğles adlı şahıs kamuoyu önüne çıkamazken…

Ki artık çıksa da aradan geçen 2 ay içinde iddaları ikrar edip neden sükut içinde olduğunu açıklama durumundan uzaklaşmışken…

Yine iddiaların muhatabı olan aynı kişinin eşine açtığı boşanma davası ile eşinin basında çıkan iddialara karşı hiç bir yalanlama yada açıklaması bulunmazken…

Kamuoyunu bu tip asılsız olaylarla farklı gündemlere çekmeye çalışmak sadece gerçekleri örtmeye yönelik beyhude çabalardır.

Unutulmamalıdır ki gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu ve iyi bir alışkanlığı vardır ki, o zaman bugünlerdir ve sözün doğruluğu kamuoyunun artık genel kabulüdür.

Nitekim söz konusu olaylar sonrası başkanı olduğu derneğin protokolü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iptal edilen, hazırladığı albüm yapım şirketi tarafından piyasaya sürülmeyen, konser, dizi ve reklam filmleri arka arkaya iptal edildiği haberlere konu olan karşı tarafın algı değiştirme çabalarına karşı müvekkilim kendine yakışan vakur duruşunu bozmadan yasalar nezdinde gerekli haklarını kullanmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile bildirilir.

Erhan Çelik Vekili

Av. Emin Canacankatan”