Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülcan Arslan’ın doğum gününe Kösem dizisi oyuncuları akın etti

Gülcan Arslan’ın doğum gününe Kösem dizisi oyuncuları akın etti

tarafından ker_def

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM’İN ‘FAHRİYE SULTAN’I GÜLCAN ARSLAN’IN 30. DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE NELER YAŞANDI?

Diziden geçen haftalarda ayrılan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ‘Fahriye Sultan’ı Gülcan Arslan’ın doğum günü cumartesi gecesi Nişantaşı’nda bir mekânda kutlandı.

Dizinin oyuncuları Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, Öykü Karayel, Aslıhan Gürbüz, Ekin Koç ve Berk Cankat doğum gününde rol arkadaşları Gülcan Arslan’ı yalnız bırakmadı.

Şimdi Gülcan Arslan’ın doğum günü partisinin çıkışına uzanıyoruz… Mekândan ilk çıkan isim doğum günü kızı Gülcan Arslan oldu. 30 yaşına girdiğini söyleyen Gülcan Arslan, gecenin yorgunluğuyla taksiye binerek evinin yolunu tuttu.
Gülcan Arslan’dan sonra mekândan çıkan isim Ekin Koç oldu. Muhabirlerin soruları karşısında her zamanki gibi sessiz duruşunu koruyan yakışıklı oyuncu, hızla taksiye binerek mekândan uzaklaştı.
Daha sonra doğum gününe katılan Aslıhan Gürbüz, Berk Cankat, Esra Dermancıoğlu ve Öykü Karayel de taksiye binerek mekândan ayrıldı.
Mekândan en son çıkan isim ‘Kösem Sultan’ Beren Saat oldu. Spor kıyafetiyle partiye katılan Beren Saat’e mikrofonumuzu uzattık. Beren Saat’e geçtiğimiz günlerde bir GSM operatörüne açtığı davayı hatırlattık. Beren Hanım, davayı kazandınız neler söyleyeceksiniz? Sorular üzerine keyfi kaçan ve konuşmak istemeyen Beren Saat, cipine binerek evinin yolunu tuttu.
30. bölümde ekrana veda edecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ın son bölümünde 1. Ahmet rolüne hayat veren Ekin Koç, ölerek projeye veda etmişti. Dizi ekibi, Ekin Koç için Güneşli’de dizinin çekildiği platonun bahçesinde veda partisi düzenlendi. Partiye Beren Saat de katıldı.