Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülcemal dizisi adına 3. bölüm reyting için kritik bir sınav!

Gülcemal dizisi adına 3. bölüm reyting için kritik bir sınav!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gülcemal dizisinde kritik bir süreç başladı. Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk 2 bölümde iyi reytingler elde edemediğini gördük. Dizinin üçüncü bölümünde ortalama oranların üzerine çıkan bir performans olur mu bilinmez. Ancak dizinin bu haliyle işinin zor olduğunu söylemek gerekiyor.

Murat Ünalmış’ın çok başarılı bulunduğu ama partneri Melis Sezen’in eleştirildiği bir sosyal medya gerçekliği de bulunuyor. Üçüncü bölümü ile 20 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan Gülcemal dizisinde neler olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Onu vuran Deva’ya yarası iyileşene kadar kendisine bakma cezası veren Gülcemal, Deva’yı odasına alır. Zafer ise İtalyan müşterilerini çalmaya çalışan Gülcemal için haince bir plan hazırlamıştır.

Gülcemal bunca olandan sonra Deva’yı kendisiyle çalışmaya ikna etmek zorundadır. Öte yandan yaşadığı şoku atlatan Mert, Deva’ya ulaşmanın yollarını ararken onun bir adamın yanında kaldığını öğrenir ve Deva’yı almak için yola çıkar…